2022-10-10 745 浏览
🍱自由荟Freedom Food🍱最近疫情开始慢慢变好 就叫左几个屋企人上黎屋企开party🙈今次order左自由荟 @freedomfooom 既到会美食 佢地既款式多类 唔同国家既美食都有 全港送货 人均$100左右就食到好饱 在家坐定定就可以享受美食💓我地当日6点美食准时到达 一个大纸箱 里面有保温袋、暖包 仲有足够既餐具🙌🏻打开既时候仲系暖暖地!每碟既份量仲要好足 完全唔怕食唔饱!🔸北海道帆立贝野菌炒乌冬配木鱼花🔸呢款足足有2磅 一定食得饱😂 乌冬炒得香口 咸味适中 比较湿润 面层配以超级多嘅木鱼花 里面有足够既帆立贝同野菌 有厚度 新鲜弹牙!🔸泰式酸辣无骨凤爪🔸屋企人推介呢款!酸辣味好充足 辣味既程度我地都接受到👍🏻 呢款冷盘好开胃 凤爪好爽口 无骨食落啖啖肉 好满足!🔸泰式原只猪手配秘制汁🔸原只猪手份量真凤好惊人 猪皮有丰富嘅骨胶原 嫩滑弹牙 炆得好淋好入味 叫到会都可以叫到泰式嘅猪手😂👍🏻真系好有惊喜!🔸泰式蔗虾拼百花蟹配甜辣鸡酱🔸小朋友最钟意食香口野 一份有12件 蔗虾香甜啖啖都系肉 百花蟹钳唔粉 配埋泰式辣酱好惹味!🔸日式炸蟹饼🔸金黄可口 弹牙惹味 份量十足👍🏻🔸黑松
🍱自由荟Freedom Food🍱

🔸北海道帆立贝野菌炒乌冬配木鱼花🔸

🔸泰式酸辣无骨凤爪🔸

🔸泰式原只猪手配秘制汁🔸

🔸泰式蔗虾拼百花蟹配甜辣鸡酱🔸

🔸日式炸蟹饼🔸
金黄可口 弹牙惹味 份量十足👍🏻

🔸黑松露烧汁五花豚肉串🔸
见到佢哋推荐就叫咗 食落比较肥😍黑松露汁好香 估唔到配埋豚肉都咁夹!

🔸软壳蟹沙律🔸
食返啲好健康嘅嘢 沙律会配埋麻酱 味道清爽新鲜 软壳蟹啖啖肉 炸得好香脆惹味 好抵食🙌🏻

🔸天然糖香芒布甸🔸
一定要叫返个甜品😍我哋叫咗呢个香芒布甸 识落口唔似人哋𠮶啲死甜 一份有16件 每件都系独立包装 香滑得泥芒果味好出 细细杯好满足🙌🏻

#到会 #抗疫套餐 #到会美食 #foodie #foodiehk #上门美食 #ig小店 #ig网店 #到会推介 #派对美食 #公司活动 #船p #外卖到会 #到会服务 #家庭聚会 #聚会 #自由荟 #partyfood #freedomfooom
2022-10-02
外卖送餐