2020-04-29 709 浏览
最近都比较流行打卡的网红店,因为之前比较难book位,比较多人去,所以一直未去到,依加就趁著疫情小人既关系就约埋友人一起去潮圣不过我地系book食dinner,五系下午茶,平时见人打卡系一个好靓既Tea set.所以选晚餐时间去,打卡失败晚餐有2款set.1是1前菜1主食,2是1前菜,1主食多个汤,好似,我五知有冇讲错,大概记得就系咁吧,纯分享我胃口细啲,就选小野食啲既set,朋友们就多咗个汤友人们都是为咗杯蓝色野,幕名而来的,个人不喜欢饮甜同怕饮颜色饮品,所以无帮佢拍照第一次食鹅肝配一个酸既汤,味道几特别,几开胃好喇,食完前菜,确实几期待接下来既味道下一道,亦系我既最后一适道卞邦尼意粉,味道一般,我果碟比较多汁,我朋友果碟较小汁,肉比较咸一定要同意粉同步吃...鱼块炸得香脆,试咗一啖,个汁几特别又系试咗一啖,味道一般,友人不太喜吃带子却点了,另一友人爆出一句: 哈哈,的确是。至于个汤,是一粒粒很迷你的小云吞,友人说味道一般,所以没有留影整体来说,用餐时间一个小时多左右,服务员说last order .当时8 30左右,太早了吧8 40就要求埋单,omg.休闲的晚餐变成催赶的晚餐,太令

我胃口细啲,就选小野食啲既set,朋友们就多咗个汤

第一次食鹅肝配一个酸既汤,味道几特别,几开胃
好喇,食完前菜,确实几期待接下来既味道

下一道,亦系我既最后一适道
卞邦尼意粉,
味道一般,我果碟比较多汁,我朋友果碟较小汁
,肉比较咸
一定要同意粉同步吃...

鱼块炸得香脆,试咗一啖,个汁几特别

又系试咗一啖,味道一般,友人不太喜吃带子却点了,另一友人爆出一句:[如果你分哂只带子俾人食,真系食斋饭!
] 哈哈,的确是。

8 40就要求埋单,omg.休闲的晚餐变成催赶的晚餐,太令人不愉快了
4位盛为$27xx,同友人们一致认为感觉好像没有吃饱肚子,这个价钱还是去高级餐厅比较性价比高,建议胃口大的,不要期望点set会能够满足你的胃