2023-10-25 1179 浏览
星期五夜晚,当然要留港消费,刺激经济,今次去西营盘揾食! 西营盘而家比较多西餐,今次选择了High Street Grill. 三个人,叫了一个Angus Beef Burger,一个Ribeye steak,一个Chicken Florentine Pasta。 Burger 一出比旁边热辣辣既粗薯条抢咗Fo!个薯条好食到停唔到口,食完都已经饱咗一半,饱一半既状态去品尝Burger,对burger实在太唔公平! Burger 味道OK,但希望有多D惊喜。 Ribeye同Pasta都OK好味,反而令我意外是他们对薯条的执著!留意返,Steak旁边既薯条同Burger旁边既,系唔同㗎!两款好似有分别,但又讲唔出什么大分别,两款都好食!

HSG  Angus  Beef  Burger
Rib  Eye  Steak