2024-11-06
唯一優點:可帶狗仔呢間餐廳唯一嘅好處就係可以帶狗仔去食,對於愛狗人士來講,呢點非常吸引,可以同愛犬一齊享受用餐時光。不過,食材質素實在普通,並冇特別突出之處。雖然菜單上有多款選擇,但食物嘅味道同用料都唔夠令人驚喜,與其他同類型餐廳相比,明顯缺乏特色。服務方面還好,服務員態度友善,但上菜速度有時會較慢,感覺唔夠專業。整體服務雖然不差,但也冇特別讓人印象深刻。價錢方面偏貴,對於食物質素而言,性價比並唔高。以我嘅經驗,覺得花咁多錢,實在唔夠值得。總結來講,我並不推薦高街 High Street Grill。如果你係帶狗仔去食嘅話,可以考慮,但如果想享受高質素嘅餐飲體驗,建議選擇其他地方。希望可以在未來見到佢哋有改進!