2015-11-07 725 浏览
新店落地,暂时只此一间,睇图片见到彩虹吐司好吸引,见好多小朋友都叫父母买黎试。睇真啲原来系用唔同味道既芝士 fill up 吐司跟住烘到外脆内软。红色系蕃茄、蓝色系薰衣草、绿色系 basil (今次无货,店员话下星期返货)等等。我问有无加人造色素,店员答绝对天然!我谂对大家黎讲都系好事~大家可以拣定口味 & size 再加配料,食店亦为大家谂定几款芝士配搭,悭番大家d脑力。我叫左开心首选 (黄+红+蓝+绿,十足细个打 Pokemon 咁)唔加配料,吐司即叫即制,但因 basil cheese 无货所以其他 cheese 就加码俾番我,等左 10min 左右就有得食喇!多士烘得好干身而且面包香扑鼻,芝士香味亦都好明显。咬开多士见到彩色芝士,感观上有啲奇怪,但味道绝对系一流!几种芝士虽然捞埋一齐,但味道分明,好似系个口度逐样爆出黎咁。蕃茄味最出,原味芝士咸味做底,而蓝色既薰衣草味啖啖衬托。食完真系好想再食,不过都系做下运动先 LoL每咬一啖都拉左唔少芝士丝出黎,最长我拉到差不多 30cm 禁长!食相实在令人侧目 haha 高度推介俾大家试~

开心首选
蕃茄味最出,原味芝士咸味做底,而蓝色既薰衣草味啖啖衬托。
食完真系好想再食,不过都系做下运动先 LoL
开心首选

高度推介俾大家试~
2015-11-07