2019-01-03
去过重庆嘅朋友,一定会怀念坐系街边食辣辣串嘅爆汗感觉。旺角都开咗一间爆汗串串香,顾名思义,来自成都、重庆的原始辣串,讲明会食到你个人爆汗满足为止!今日冻到得10度,一试之后,翻到屋企仲非常享受𠮶种爆汗的快感。首先,呢度做法非常正宗,值得一赞。第二,价钱非常贴地优惠,一人几十蚊,已经可以食到全传统口味加饱肚满足!今晚食左酸菜猪肚面外面少有,我选左猪骨汤味,清清哋,爽口!才38元!爆汗牛肉面,38元,当然配麻辣汤。第一次食,试试水温先,叫咗BB辣度。呢个BB辣度,其实就系我哋平时食开嘅麻辣程度。依然辣到爆汗。冷锅串串五款88元,每款三串,呢个汁,麻而不算太辣。。。但系𠮶种麻,系你食完几分钟,仲系有感觉,再不自觉一串又一串咁追落去。。。黄喉成日断货,鸭舌亦系我嘅至爱!冻豆浆$12精致既包装,微甜,好健康!全场无加一,抵食又够饱,行过不妨入去瀑下汗哦!
首先,呢度做法非常正宗,值得一赞。
冷锅串串五款88元,每款三串,呢个汁,麻而不算太辣。。。
黄喉成日断货,鸭舌亦系我嘅至爱!
冻豆浆$12
精致既包装,微甜,好健康!
全场无加一,抵食又够饱,行过不妨入去瀑下汗哦!