2017-12-25
啱啱同屋企人经过旺角,见到个食牌都几吸引下,趁系圣诞,不如食返场正嘅,就系咁我哋就入咗呢间日本放题睇吓有咩正嘅食。一入去,唔系好多人,环境阴暗,都几舒服下。😃餐牌有刺身寿司火锅熟食同埋饮品五个类别拣,好似都几OK下。👌我哋叫咗一大碟刺身,哗,正呀!三文鱼香,八爪鱼甜,油甘鱼正!都几新鲜,可惜我自己大头虾唔记得左叫碟有头大赤虾,真系失策!但系如果大家有机会一定要叫大嘅!😊寿司方面还可以,少饭多肉我钟意。🍣😝火锅呢?我哋就拣咗个冬阴公火锅,因为太饱我冇食到,所以不作个人批评。但系其实我阿妈话几好所以你哋就即管试吓啦。🤷🏼♀️熟食就有待改善啦Oh no,鳗鱼炒饭冇鳗鱼得饭,碟炒饭真系炒左。椒盐鸡软骨有啲生,呢啲嘢真系唔熟唔食gama!😖😣饮品都系咁啦,有可乐雪碧𠮶啲。甜品款式唔多,但最likey都系𠮶个牛乳奶涷同埋炸香蕉,yummy! 😋Overall,啲嘢上得几快,服务态度OK,价钱都几好,唔系完美,但系正!😍👍🏿
一入去,唔系好多人,环境阴暗,都几舒服下。😃
寿司方面还可以,少饭多肉我钟意。🍣😝