2017-11-01 123 浏览
呢间放题既选择有成过百款,今次固之然未能一一试尽,就攞我试过,觉得比较啜核既一部份嚟同大家分享一下。刺身既选择好大堆头,一共有成十几款,系咁咦拣几款一人一旧,都已经有一大盘;三文鱼刺身肥大肉厚,望望餐牌写住嚟自挪威,食得份外放心;甘海老刺身十分鲜甜,系食得出既虾味;泰式虎虾刺身就爽口弹牙,个泰式酱汁十分正宗,酸酸辣辣非常开胃;鲍鱼刺身就充满咬口,细佬猛话好食。芦荟鲜柚沙律,呢度有放题少见既芦荟鲜柚沙律,食芦荟可以延缓衰老,强化胃功能,增强体质,提高肝功能,抑制癌细胞增生,防治风湿病及关节炎等功能,加埋鲜柚既清甜又生津,绝对好味又有益。香芒花之卷,花之恋就食得多,有旧芒果喺上面咁有创意就真系未试过,花之恋本身因为有少少沙律酱既关系,一般都比较juicy,如今呢个仲有埋芒果既甜juice,仲要系拣手靓芒果,一啲都唔觉得酸,令到整个口感都有所提升;另外发现原来芒果同三文鱼都做到朋友故㖞,佢地夹埋一齐都几好味。露荀豚肉串,露荀十分幼嫩,喺烧香既豚肉包围之下味道更香,半肥瘦既豚肉喺呢一串串烧嚟讲尤为重要,令一整串串烧都生色不少。牛油煎珍宝带子,厨师将带子嘅熟度掌握得恰到好处,真正煎得外脆内软,里

牛油煎珍宝带子,厨师将带子嘅熟度掌握得恰到好处,真正煎得外脆内软,里面嘅带子肉仲相当弹牙,配合淡淡嘅牛油味同埋面头少少嘅七味粉,唔错。

香草羊鞍,羊鞍嚟到既时候仲滋滋作响,一啖入口羊味爆发,丰富既油脂令口感更加丰腴,加上面头恰到好处既露丝玛莉,风味一绝。

益力多,估唔到呢度仲有我嘅至爱益力多饮,放题嚟讲都可以话系第一次见。

牛乳奶冻,牛乳奶冻有住淡淡既奶味,口感十分滑溜,的的骰骰,食到好饱都仲可以啪多个。