2023-08-12 1843 浏览
2/8/2023黎饮早茶,佢地前线员工既态度真系好差,详情如下:1)全程冇人加过水、执点心笼,个个掂行掂过。2)十一点零钟入左第二轮两个点心,将近十二点都未有。3)想揾人取消,冇人理你,搞左一轮先揾到个人终于肯停低帮你签名取消。4)拧张点心咭去到柜枱俾钱,张单出到黎又系冇取消,仲要计埋我地午市茶钱,同收银阿姐讲,佢:唔知㖞,机入左咁就系咁!5)到收银阿姐终于识揾人求救,黎左个西装气燄阿姐,佢仲要怪责我地:「11:16你仲加单?!(其实呢个系你地入机而唔系我地落单时间)你见到咁忙你都仲加?!而家又要取消!」一路取消一路蛾。同佢讲个茶钱计左午市价钱,佢晦气呼喝:茶钱电脑set左,冇(得改)呀!」呢度无论食物既味道、环境、衞生,扺食度都仲保持到既,但服务比起之前真系急跌,如果有负分㨂我会俾负分,因根本完全冇服务之余,点心你冇黎到我要取消系好合理啫?仲要俾你地闹返转头,员工仲恶过客,真心受气的一餐。

1)全程冇人加过水、执点心笼,个个掂行掂过。

2)十一点零钟入左第二轮两个点心,将近十二点都未有。

2023-08-02