╰•★★ 超值火鍋 | 半島漁港/阿翁火鍋館 (南昌薈) ★★•╯-作為火鍋控,一年365日都係火鍋日,同米菲係附近做完野,想唔到食咩,都係打邊爐最好。今次去左南昌薈嘅阿翁火鍋館,1個價錢無限時任飲任食火鍋,有部份食物只提供一次,之後可以任食火鍋配料,價錢實惠,選擇豐富,值得一試!未食火鍋前,會先黎1 round指定野食:- 🥦蠔皇鮑魚扣玉掌 - 每位都會送上,今轉冇鴨掌,轉左做花膠,但花膠厚身,鮑魚和花膠都好入味。- 🦐環球海鮮拼盤 - 會由廚師發辦6-8款時令海鮮提供:蝦、蟶子、生蠔、墨魚、帶子、花蟹件,全部都好新鮮。刺身拼盤 - 都係廚師發辦4款,刺身厚切新鮮- 🐮牛頸脊 - 按人頭提供,2人份都好大份,肥瘦比例剛好, 油脂均勻,肉質嫩滑,牛味濃郁,值回票價-🥟至尊水餃皇- 每位一隻,皮薄餡多,有大大隻蝦,好飽滿-🐑羊腩煲- 除了以上一次性食物之外,先食煲再轉湯底打邊爐,可以叫任食雞煲,依家入冬仲可以揀羊腩煲。-♨火鍋配料- 食完前面果part都有7-8成飽,最後就係轉湯底打邊爐。配料都有好多唔同選擇:丸類、魷魚、豆腐、響鈴、炸魚皮、各種蔬菜之類,都係好新鮮。——————————

刺身拼盤 - 都係廚師發辦4款,刺身厚切新鮮
-🥟至尊水餃皇- 每位一隻,皮薄餡多,有大大隻蝦,好飽滿
————————————
─ 𝑀𝑜𝑟𝑒 𝐼𝑛𝑓𝑜𝑟𝑚𝑎𝑡𝑖𝑜𝑛 ─
📍半島漁港/阿翁火鍋館 (南昌薈)|深水埗西邨路19號南昌薈1樓F102
2024-11-13
知道這個飲食集團旗下的「半島漁港/阿翁火鍋館」在星期一至五的晚飯時段,即使只得兩位客人,也可以優惠價格 $1便吃到1/4隻「極品BB豬」、1/4隻「至尊燒鵝」或半隻「海南文昌雞」。既然這麼抵食,我便與太太在一個平日的晚上來到最近自己的「半島漁港/阿翁火鍋館」南昌分店,吃個豐富的晚餐。兩夫妻都喜歡吃乳豬,「極品BB豬」當然是我們的首選。這乳豬皮薄而脆,肉地偏瘦,肥肉不多,水準不錯。除了這最抵食的「極品BB豬」,我們還點了2-3位用的「晚飯優惠套餐」($488)。這套餐可在 6款小食中任選一款,燒味可在三款中任選一款單拼或雙拼,廚部小菜就可在二十款小菜中任擇其二,再加上「是日老火煲靚湯」或「豆腐海皇羹」,還有滋潤糖水奉送,都可算非常豐富。在六款小食中,我們揀了「手拍青瓜」。這小食份量極多,爽脆的青瓜,微辣的味道,十分開胃。是日老火靚湯是「沙葛熱小豆煲瘦肉」,湯味濃甜,我倆每人都可分到兩碗。燒味雙拼----「燒腩仔拼蜜汁叉燒」是我們的選擇,燒腩仔和叉燒都燒得不錯,而我倆各有所好,太太覺得肥瘦適中的蜜汁叉燒較為好吃,而我就較喜歡皮脆肉腍的燒腩仔。兩道小菜,「剁椒蒸大鱔」味道濃郁,大鱔肉質結實而
知道這個飲食集團旗下的「半島漁港/阿翁火鍋」在星期一至五的晚飯時段,即使只得兩位客人,也可以優惠價格 $1便吃到1/4隻「極品BB豬」、1/4隻「至尊燒鵝」或半隻「海南文昌雞」。既然這麼抵食,我便與太太在一個平日的晚上來到最近自己的「半島漁港/阿翁火鍋」南昌分店,吃個豐富的晚餐。
兩道小菜,「剁椒蒸大鱔」味道濃郁,大鱔肉質結實而富彈性;材料豐富,蔬菜和海味都多的「海味粉絲雜菜煲」就較清淡,是全不肥膩的健康之選。
最後奉送的滋潤糖水雖然是常見的「陳皮紅豆沙」,微甜的味道能為這晚餐帶來一個甜蜜蜜的結束,也甚不錯。
這裡的 $1優惠固然吸引,「晚飯優惠套餐」中的餸菜,無論小食還是小菜,都份量十足,而且味道不差,難怪這夜所見,即使是平日而非假日,整間酒樓仍然幾近全場爆滿,座無虛席,我覺得南昌的街坊都幾識食呢!
  • 極品BB豬
  • 剁椒蒸大鱔
2024-11-14 1805 浏览
約咗家人到半島漁港食晚飯,呢日叫咗以下幾款菜式:至尊燒鵝皇 - 燒鵝係其中一款$1菜式,燒鵝皮脆肉嫩,充滿鵝油香,肉質juicy,配上醃蘿蔔條很解膩,很驚喜這道菜完全沒有將貨就價。奇味沙拉骨 - 一字排唔嚡但有𡁻頭,醬汁酸酸甜甜,加上沙律醬,很開胃。半島小炒皇 - 小炒皇用上蒜芯、炸魚仔、魷魚、蝦乾及腰果,味道微辣,當中部分材料食落香脆,蝦乾同魷魚就增加咬口,蒜芯就又爽又甜,整體感覺平衡。原隻菠蘿脆皮咕嚕肉 - 菠蘿是新鮮菠蘿,食落零舍鮮甜多汁,咕嚕肉炸得香脆,掛上甜酸汁,很送飯。啫啫蝦干唐生菜煲 - 生菜炒得爽脆,加上蝦醬調味,一嚟到就香噴噴,即時食慾大增。豉椒炒鵝腸 - 鵝腸爽脆,用豆豉爆炒,很惹味,再加上洋蔥青椒,中和了內臟嘅膩感。例湯 - 是日例湯係粉葛赤小豆瘦肉老火湯,飲落清清哋,去濕一流。紅豆沙 - 食到陣陣陳皮果香,紅豆沙少甜,煲到起晒沙,好食過好多外面糖水鋪嘅出品。另外,店員服務週到,家人對呢餐都很滿意。
約咗家人到半島漁港食晚飯,呢日叫咗以下幾款菜式:

另外,店員服務週到,家人對呢餐都很滿意。
2024-11-07
2024-08-08 2728 浏览
今次我地帶埋父母去食飯,長輩一般都鐘意去茶樓食,而呢間就係深水埗南昌區比較好既一間,佢地有火鍋同小菜食,我地就揀左食小菜😁佢坐位都係正常茶樓位,都闊落,平日仲有好多特價食物,重點就係$1燒味,超抵食‼️燒鵝例牌($1)佢地門口掛住一隻隻既燒鵝,見到咁大隻就揀左燒鵝,旁邊仲有個師傅即燒乳豬,相信我鵝都係咁樣整,隻鵝都好多肉食,例牌都唔細😋迷你冬瓜盅($168)呢個冬瓜盅係限量既,我地叫完見隔離枱已經冇得食,要食就要一坐低即叫,佢一d都唔迷你,勁大兜,又足料,我諗夾埋有10碗起碼,我地4個人食都食唔曬😆薑蔥鮑魚雞煲($168)雞煲既鮑魚比我想像中大隻,唔係是但比d細既hea你,總共有4隻,雞件都幾多,多埋煮得入味👏🏻沙爹粉絲金菇牛肉煲($138)呢個牛肉煲唔係用肥肉,係用嫩既牛肉片整既,同樣都係好大煲,上枱既時候仲係滾,d粉絲索曬d汁好惹味,不過吸曬d汁既關係有d乾,再多汁就更好😉四季豆茄子炆豆腐($118)食咁多肉,叫番個菜類啦,茄子炆豆腐整得幾好味,個醬汁用黎撈飯都唔錯🍆食完成餐飯埋單既時間,店員仲話送糖水比我地,好好人,而送比我地既就係綠豆沙,可以清下熱都唔錯🥣呢間酒樓可以話大件夾抵食

燒鵝例牌($1)

迷你冬瓜盅($168)

薑蔥鮑魚雞煲($168)

沙爹粉絲金菇牛肉煲($138)

四季豆茄子炆豆腐($118)

呢間酒樓可以話大件夾抵食黎形容,我地完全食唔曬,可以留埋第2日食,本身d餸都唔貴,仲要勁大碟,食物質素都唔差,抵食👍🏻
2024-08-01
星期四跟朋友吃了團年飯,第一次在半島嘗試打邊爐,真係有驚喜到我!食材真係好新鲜,好丰富!1⃣️首先可以揀雞煲或者羊腩煲。如果都唔吃嘅話,2⃣️可以直接選打邊爐的湯底,多達七種選擇。3⃣️然後會送花膠➕鮑魚,每人一份!4⃣️刺身都係每人一份,帶子好大粒,魚生好厚實!5⃣️好豐富的海鮮大餐盤6⃣️超靚的雪花牛!7⃣️肉類飲料可以無限叫8⃣️最重點的是不限時!!!工作日需要排隊,最好就提前打電話預約,如果唔係就會傻傻的在排隊。入面分開兩個區域,一個是打邊爐,另一個是點送的。
星期四跟朋友吃了團年飯,
第一次在半島嘗試打邊爐,真係有驚喜到我!
食材真係好新鲜,好丰富!
1⃣️首先可以揀雞煲或者羊腩煲。
如果都唔吃嘅話,
2⃣️可以直接選打邊爐的湯底,多達七種選擇。
3⃣️然後會送花膠➕鮑魚,每人一份!
4⃣️刺身都係每人一份,帶子好大粒,魚生好厚實!
5⃣️好豐富的海鮮大餐盤
6⃣️超靚的雪花牛!
7⃣️肉類飲料可以無限叫
8⃣️最重點的是不限時!!!
入面分開兩個區域,一個是打邊爐,另一個是點送的。

• 阿翁極級牛頸脊
  • 刺身
2025-01-24 0 浏览
今日同家人提前食團年飯做節,去到南昌半島漁港食晚飯。好彩仲有一張枱,全場爆滿好好生意。一坐低店員就問飲咩茶,叫個鐵觀音飲住睇食咩先。今晚叫左優惠三寶(欖角骨,清蒸富貴斑,白汁明蝦球)三選一系列$1燒鵝,花膠四寶羹,松露醬鮮菌炒帶子。欖角骨-欖角味香,骨甜甜地幾好食。清蒸富貴斑-條斑都好大條,魚肉鮮甜配合蔥淋油更加香口。白汁明蝦球-蝦肉爽口彈牙,配上沙律醬都幾好食燒鵝-底座一直熱住令到燒鵝保持著夠熱,脆皮夠香口。掛住大量燒鵝即燒真係必食之選。花膠四寶羹-非常足料,清清地既羹,仲有肉絲同花膠。松露醬鮮菌炒帶子-有著大量不同種類菇,松露醬香口。帶子大大隻鮮甜好味道。仲有送既紅豆沙都煲到融入當中之外有d仲有咬口,糖水都咁出色。
欖角骨-欖角味香,骨甜甜地幾好食。

欖角骨

清蒸富貴斑-條斑都好大條,魚肉鮮甜配合蔥淋油更加香口。
清蒸富貴斑

白汁明蝦球-蝦肉爽口彈牙,配上沙律醬都幾好食

燒鵝

花膠四寶羹-非常足料,清清地既羹,仲有肉絲同花膠。

2025-01-20
2025-01-23 0 浏览
打邊爐本身就無分季節!最近天氣開始變冷,當然就更有理由喇約埋一家大小/朋友打邊爐喇!😜帶住小朋友,當然揀「無限時任食」,咁就唔怕照顧小朋友而自己唔夠時間食喇🥰今次我地去到位於南昌嘅半島漁巷一阿翁火鍋館,南昌站出沿天橋行就到,無論咩天氣都唔怕👍🏻入座後酒樓會因應人數跟一次性✨️刺身拼盤(包括三文魚,螺片,甜蝦…)✨️環球海鮮盤(海蝦、蟶子、扇貝、鮑魚、墨魚仔、花蟹😍),全部都好新鮮,煮完湯底就更鮮甜😋✨️阿翁極級牛頸脊超高質👍🏻,雖然跟人頭份量,但份量十足,超大碟😋😋😋✨️炆鮑魚鵝掌其他配料選擇十分多,上菜速度十分快👍🏻飲品方面亦有多款汽水啤洒任飲😊
打邊爐本身就無分季節!

入座後酒樓會因應人數跟一次性

✨️刺身拼盤(包括三文魚,螺片,甜蝦…)

✨️阿翁極級牛頸脊
超高質👍🏻,雖然跟人頭份量,但份量十足,超大碟😋😋😋

✨️炆鮑魚鵝掌

其他配料選擇十分多,上菜速度十分快👍🏻

飲品方面亦有多款汽水啤洒任飲😊

2024-11-19
2025-01-23 0 浏览
是日與家人來南昌薈半島漁港吃團年飯。好快就有座位,侍應好快就問了我們飲咩茶開埋鐵觀音加俾埋炒花生俾我地食。一入門口就見到掛左一排一排幾十隻鵝等燒。睇到依個畫面都教埋你要點燒鵝皇食。仲要有一個選擇係三選一只係$1,其中一樣就係燒鵝皇。再加個三寶優惠散點個湯同菜就夠了。優惠三寶有:欖角骨:味道唔錯,骨肉質好唔會太肥又易咬。清蒸富貴斑:蒸時間岩岩好,唔會過火又唔會未熟。侍應用熱豉油倒滿魚身,將龍頭豎起放更加美觀。到講下個魚肉,肉質夠滑味道夠鮮。白汁明蝦球:蝦肉實肉,肉質好,味道都好。$1燒鵝皇:4個字皮脆肉嫩。$1依個例牌都算好大碟,都冇將貨就價。照俾肉質好,唔係個d頭頭尾尾又肥個d貨式 ,優質肉質 花膠四寶羹:一人至少可飲三碗,冬菇花膠絲肉絲有大量令到羹清甜可口。松露醬鮮菌炒帶子:蜜糖豆新鮮,帶子鮮甜,菌類有好多包括雞脾菇,冬菇。最後仲有紅豆沙送同樣地甜度剛剛好仲要紅豆夠淋。另外要讚賞職員工作態度非常之好,就算好忙碌都保持好態度
優惠三寶有:
欖角骨:味道唔錯,骨肉質好唔會太肥又易咬。
清蒸富貴斑
白汁明蝦球:蝦肉實肉,肉質好,味道都好。
燒鵝皇
松露醬鮮菌炒帶子
最後仲有紅豆沙送同樣地甜度剛剛好仲要紅豆夠淋。
紅豆沙
另外要讚賞職員工作態度非常之好,就算好忙碌都保持好態度
2025-01-20
燒鵝皇
2025-01-17 0 浏览
喺1月11號我們公司喺呢度擺咗個聯歡晚會,當晚氣氛好,食物又好好,尤其是個燒鵝非常好味、酒樓經理同員工招呼非常滿意、各位賓客都玩得好開心😝老闆決定下年再會幫襯呢一度😂😂
老闆決定下年再會幫襯呢一度😂😂
2025-01-11
2024-12-26 290 浏览
最近去咗深水埗嘅半島漁港同家人晚餐,全因佢依家做緊$1 有一款小菜嘅大優惠😍 餐廳環境舒適,服務態度仲一流,侍應都非常主動服務我地,氣氛非常不錯。首先食嘅係海南文昌街半隻雞,只需$1就可以享用!雞肉鮮嫩多汁,配上特製嘅醬料,味道更加出色。這道菜真係超值😋然後係蒜片薯仔牛柳粒,薯仔粒煎至外脆內軟,牛柳粒肉質軟腍,完全唔靭,味道仲好濃郁❗️漁香茄子牛仔煲嘅茄子煮得軟滑入味,牛仔均勻沾滿漁香醬,令整道菜更加美味。最後係蒜蓉炒白菜仔,新鮮嘅白菜仔配上蒜蓉,炒至香氣四溢,口感清爽!最尾仲有一人一碗免費嘅紅豆沙,價錢同服務真係超好!

最尾仲有一人一碗免費嘅紅豆沙,價錢同服務真係超好!
2024-12-24 306 浏览
今日同朋友去南昌行街,行到攰攰哋,天氣又突然轉涼,梗係要打邊爐暖吓身啦!🍲 我哋去咗南昌薈嘅半島漁港/阿翁火鍋館,無限時任飲任食。一坐低,嗌份雞煲,之後餐廳就送上每人一份炆鮑魚西蘭花。鮑魚炆得入味,彈牙爽口;之後就到刺身拼盤,有三文魚、帶子、蝦同赤貝,新鮮厚切,好滿足!而海鮮拼盤都唔少嘢,有蟶子、生蠔、鮮蝦、蟹、墨魚,全部都好新鮮。打邊爐我一定要食牛,呢度嘅牛頸脊,油脂分佈均勻,肉質鮮嫩,牛味濃郁。另外至尊水餃皇皮夠薄,蝦肉爽口彈牙!任食區嘅嘢食真係琳瑯滿目,有各式各樣嘅丸類、海鮮、肉類、餃子、蔬菜同埋麵類,例如青口、美國雪花肥牛、墨魚滑、響鈴、炸魚皮、公仔麵等等,而飲品方面都好多選擇,有汽水、啤酒等等。整體嚟講,餐廳環境舒適,食物質素高,下次會再嚟!

整體嚟講,餐廳環境舒適,食物質素高,下次會再嚟!
2024-12-18 451 浏览
早前行過南昌薈「半島漁港」酒樓門口,俾佢個晚市優惠$1 BB豬/燒鵝/文昌雞吸引住,我哋今晚係為個$1燒鵝而黎😂未夠七點嚟到,已經見有成七成枱坐滿咗,好熱鬧!今日嘅例湯係赤小豆粉葛,好適合依家嘅天氣飲,我哋點咗個細嘅,兩個人每人分到兩碗,湯好足料又清潤,重另上埋d湯渣。$1 燒鵝超有驚喜,份量比預期多,圖中相片已經有舊落左肚😁今晚真好彩分到隻燒鵝髀,皮薄香脆,中間有層油脂,鵝肉頗嫩,肉味香濃。另外加分嘅係份燒鵝用個玻璃兜盛載,下面一直有支蠟燭溫熱住,保持住燒鵝嘅溫度。半島小炒王好惹味,韭菜炒得好香又爽口,夾雜着炸過嘅白飯魚、腰果、蝦仁、菜脯等食材,送飯一流!XO醬螺片珊瑚蚌,整個菜色的味道唔錯,螺片同珊瑚蚌數量都唔少,翠玉瓜同荷蘭豆入晒味得黎又唔乾身,感覺好味得黎又健康。最後仲有足料綠豆沙同椰汁桂花糕送,超滿足,捧住個肚走,下次要嚟試埋個冬瓜盅先!

未夠七點嚟到,已經見有成七成枱坐滿咗,好熱鬧!

火鍋今日去「阿翁火鍋館」打邊爐,真係一個唔錯嘅選擇!呢間酒樓以無限時任飲任食火鍋出名,真係食到你唔想走。 「阿翁火鍋館」嘅環境舒適,座位寬敞,適合一家大細或者朋友聚會。服務員態度親切,服務周到。最重要係,呢度嘅食物選擇多樣化,質量高,物超所值。首先要介紹嘅係佢哋嘅✨招牌鴛鴛鍋,包括皮蛋芫荽同沙嗲。皮蛋芫荽湯,湯底鮮甜。沙嗲湯則帶有濃厚嘅花生香味,適合鍾意重口味嘅朋友。之後有每人一份:✨蠔皇鮑魚扒玉掌: 呢道熱食真係唔可以錯過,鮑魚嫩滑,玉掌爽口,配上蠔皇汁,味道非常鮮美。✨刺身:有 三文魚、甜蝦、赤貝同帶子,呢幾款刺身新鮮美味,入口即溶。特別係三文魚,油脂豐富,口感滑溜。✨環球海鮮盤:有 海蝦、蟶子、元貝、墨魚仔、生猛海蟹同生蠔,呢個海鮮盤真係豪華,海鮮全部都係新鮮處理,特別係生蠔,鮮甜多汁,真係一流。✨阿翁極級牛頸脊: 呢款牛頸脊肉質鮮嫩,油花分佈均勻,煮熟後口感嫩滑,味道濃郁。✨至尊水餃皇: 水餃皮薄餡靚,餡料豐富,特別係蝦仁同豬肉嘅搭配,味道鮮美。任食就有:✨鱔片: 鱔片新鮮,肉質嫩滑,煮熟後口感彈牙。✨美國雪花肥牛:呢款肥牛亦都唔錯,encore 必選。✨鵝腸: 鵝腸爽脆,特別
火鍋
招牌鴛鴛鍋
之後有每人一份:
蠔皇鮑魚扒玉掌
任食就有:
✨鱔片: 鱔片新鮮,肉質嫩滑,煮熟後口感彈牙。
✨美國雪花肥牛:呢款肥牛亦都唔錯,encore 必選。
✨鵝腸: 鵝腸爽脆,特別適合鍾意嚼勁嘅朋友。
✨魚滑: 魚滑亦都鮮嫩,入口滑溜。
任食
✨任飲有:可樂、雪碧、芬達、無糖烏龍茶、啤酒, 無論你鍾意汽水定係茶,甚至啤酒,都可以任飲,飲飽食醉。
咁嘅質素,真係無得輸!
2024-11-27
火鍋
招牌鴛鴛鍋
蠔皇鮑魚扒玉掌
2024-12-04 790 浏览
天氣凍左梗係要打邊爐啦今次泥到南昌薈半島海港/阿翁火鍋館試下佢哋無限時任飲任食火鍋價錢好抵玩會送埋海鮮拼盤、鮑汁鮑魚花膠同刺身拼盤打邊爐前仲可以揀重慶辣雞鍋/澳門豬骨鍋/時令羊腩煲食完先再加料繼續打邊爐🤤而湯底方面都有好多選擇包括冬瓜瑤柱鍋、皮蛋芫荽湯、招牌鴛鴦鍋、滋補藥膳鍋、秘製麻辣鍋、蕃茄薯仔鍋、姬松茸什錦鍋首先鍋我地就揀左羊腩煲羊腩煲好足料 有齊腐竹、馬蹄、冬菇、筍等配料食落好滿足😚刺身拼盤有驚喜三文魚夠肥美帶子同甜蝦都好甜😋 估唔到係酒樓都食到咁新鮮既刺身海鮮拼盤估唔到竟然有花蟹、扇貝、海蝦、墨魚仔、生蠔、蟶子全部都好新鮮同大大隻鮑汁鮑魚花膠炆到入哂味同夠腍勁滿足😍至尊水餃皇 餡充滿粒粒蝦肉 食落勁彈牙呢個價錢食到咁多嘢真係好抵打邊爐配料都好多選擇我最鐘意都係美國雪花肥牛同牛頸脊口感彈牙得泥牛味好香濃!其他款全部都好正絕對食到回本😙
天氣凍左梗係要打邊爐啦
價錢好抵玩
會送埋海鮮拼盤、鮑汁鮑魚花膠同刺身拼盤
打邊爐前仲可以揀重慶辣雞鍋/澳門豬骨鍋/時令羊腩煲
食完先再加料繼續打邊爐🤤
而湯底方面都有好多選擇

首先鍋我地就揀左羊腩煲
羊腩煲好足料 有齊腐竹、馬蹄、冬菇、筍等配料
食落好滿足😚

刺身拼盤有驚喜
三文魚夠肥美
帶子同甜蝦都好甜😋 估唔到係酒樓都食到咁新鮮既刺身

海鮮拼盤估唔到竟然有花蟹、扇貝、海蝦、墨魚仔、生蠔、蟶子
全部都好新鮮同大大隻

鮑汁鮑魚花膠炆到入哂味同夠腍
勁滿足😍

餡充滿粒粒蝦肉 食落勁彈牙

呢個價錢食到咁多嘢真係好抵
打邊爐配料都好多選擇
我最鐘意都係美國雪花肥牛同牛頸脊
口感彈牙得泥牛味好香濃!
其他款全部都好正
絕對食到回本😙

想坐得舒服無限時束縛任食 半島漁港阿翁火鍋館 係一個幾唔錯選擇!包基本調料、任飲自助~飲品:紙包、罐裝同啤酒都有 1️⃣辣雞鍋/羊腩/豬骨 (3選1)雞鍋可以任食,選擇小辣,炒香都幾惹味!2️⃣每人一份蠔皇鮑魚3️⃣刺身拼盤 4️⃣環球海鮮拼盤 5️⃣阿翁極級牛頸脊 6️⃣每人一粒至尊水餃皇揀雞鍋可以任添仲可免費揀一款湯底冬瓜瑤柱鍋 幾清甜,仲勁多瑤柱碎牛頸脊 超靚仔,兩人食份量都好多!連火鍋肉類都食唔到太多,配料質素好好~~✨8:30後入座有8折優惠喔!
想坐得舒服無限時束縛任食 半島漁港阿翁火鍋

係一個幾唔錯選擇!包基本調料、任飲自助~
飲品:紙包、罐裝同啤酒都有

1️⃣辣雞鍋/羊腩/豬骨 (3選1)

雞鍋可以任食,選擇小辣,炒香都幾惹味!

2️⃣每人一份蠔皇鮑魚

3️⃣刺身拼盤

4️⃣環球海鮮拼盤

5️⃣阿翁極級牛頸脊

6️⃣每人一粒至尊水餃皇

揀雞鍋可以任添仲可免費揀一款湯底
冬瓜瑤柱鍋 幾清甜,仲勁多瑤柱碎

牛頸脊 超靚仔,兩人食份量都好多!

火鍋肉類都食唔到太多,配料質素好好~~

✨8:30後入座有8折優惠喔!
2024-11-12