2019-08-12 181 浏览
想食嘅餐厅竟然冇开经过见到OpenRice有dis count所以就过嚟试吓、劲钟意呢款前菜非常有特色、系用牛油果配上芥辣而且仲会有苹果片再加埋带子真系几新鲜特别嘅食法,呢餐入边其中一个嘅最爱。呢度嘅饮品都唔错叫咗杯朱古力非常浓烈,另外南瓜汤都系即整嘅唔会太多忌廉而且食到南瓜嘅味道。套餐$300左右就已经有得食,自己试咗牛扒觉得麻麻地反而系朋友食嘅鱼唔错。因为牛扒都几多根同肥,呢个价钱食就比较唔抵啦。不过隔离嘅蒜头非常好食但系个酱汁我就觉得唔够浓烈。另外叫咗呢个番茄意大利饭,不过觉得呢个真系麻麻哋,因为太酸而且好油,上面会有茄子蕃茄等等呢啲自己配搭都其实觉得几好,但系实在太油腻同埋酸味太重,你出边有更好食嘅。呢个薯条超正因为系即刻整嘅嘢食黑松露味同埋隔离点酱再配埋上面少少辣椒粉,必点