2020-05-16 128 浏览
今日俾老板老点咗我同另一位同事去咗创新中心听个whole day seminar,流落异乡嘅我哋原本打算过隔离又一城食lunch,点知系呢个时候落大雨,我哋又冇带遮,唯有睇吓呢个荒岛有咩嘢食可以充饥。行行吓就见到有呢个日式便当贩卖机,可能新出嘅关系,仲有个服务大使喺度教客人点用部机,所以我哋又过去睇吓。依家推广仲有88折。总共有5款便当可供选择,而且每日款式都唔同。我就拣咗「尊」便当,即系柚子西京烧石斑。饭量足够,除了大大件石斑肉,仲有好多唔同嘅配菜,有三色椒、玉子烧、牛蒡、狮子狗卷等,好味得嚟够哂健康!同事拣咗「极」便当,即系豚肉生姜烧。呢个便当都有好多豚肉,而配菜就换上小紫薯,加埋好香嘅生姜味酱汁,真系可以清哂成个饭盒!仲包埋咖啡一罐 ☕️ 同埋我最欣赏呢个便当嘅,就系佢系用纸制饭盒,食具就系一对木筷子,唔会影响地球环境,呢点我真系十分欣赏,一定会再支持!

依家推广仲有88折。
总共有5款便当可供选择,而且每日款式都唔同。
我就拣咗「尊」便当,即系柚子西京烧石斑。
柚子西京烧石斑便当
同事拣咗「极」便当,即系豚肉生姜烧。
豚肉生姜烧便当
仲包埋咖啡一罐 ☕️