2019-09-18
西式日式放题相信大家就食得多,中式放题都系第一次,事原因为钟意食中菜嘅朋友介绍,所以贪得意就过咗嚟试吓。呢个中式放题依家系两个钟,点菜亦都系好似日式放题咁写纸仔落order。睇过Menu见到都有好多唔同嘅嘢食,我谂系海鲜、烧味、面饭同甜品都有,啱晒钟意一餐使好多唔同嘢食嘅人。极上佛跳墙上汤焗大虎虾伊面呢两个系跟放题送嘅,每人都有一份。佛跳墙好足料,汤头吸收晒所有材料嘅精华十分之鲜甜。虎虾伊面只虾大大只,亦都好新鲜,鲜味十足。脆皮烧腩仔 - 皮脆肉嫩,好食过好多烧味舖,仲有得任叫,正!石岐烧乳鸽 - 肉质弹牙,食多几只都得!胡麻酱肉松山水豆腐 - 豆腐滑得嚟豆味好香,配合埋麻酱同肉松非常好食。椒盐脆皮鸡翼 - 外皮炸到金黄松脆,值得一赞嘅入边嘅肉并冇炸到干晒,俾个like佢👍🏻芝士虾丸 - 虾丸够晒弹牙加埋酿入嘅芝士,好好味呀,好似食紧芝士龙虾咁。姜葱炒肉蟹 - 蟹肉够新鲜一啲都唔霉,炒完仲食到蟹嘅鲜甜味。北京片皮鸭 工作人员直接喺出边切俾你,鸭皮够晒脆,鸭肉亦都好入味,由于佢系冇得落order要出去攞,所以大家记住留意啦。堂煎铁板美国谷饲牛柳呢样亦都系冇得落order同埋工作人员即场烧
极上佛跳墙
上汤焗大虎虾伊面
虎虾伊面只虾大大只,亦都好新鲜,鲜味十足。
石岐烧乳鸽 - 肉质弹牙,食多几只都得!
北京片皮鸭
堂煎铁板美国谷饲牛柳
呢样亦都系冇得落order同埋工作人员即场烧比你嘅,牛柳厚薄同肥瘦适中,每一啖都充满浓郁嘅牛肉味同油脂嘅香味,而且油而不腻,我一个人就食咗五碟😂