2021-10-03 53 浏览
𝙞𝙣𝙨𝙩𝙚𝙖𝙙 𝙤𝙛 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡𝙞𝙣𝙜 𝙢𝙚𝙖𝙩 𝙬𝙞𝙩𝙝 𝙜𝙖𝙨, 𝙘𝙝𝙖𝙧𝙘𝙤𝙖𝙡 𝙤𝙧 𝙥𝙤𝙧𝙩𝙖𝙗𝙡𝙚 𝙨𝙩𝙤𝙫𝙚 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡𝙨 𝙧𝙞𝙜𝙝𝙩 𝙖𝙩 𝙩𝙝𝙚 𝙙𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙖𝙗𝙡𝙚, @𝙝𝙖𝙣𝙬𝙤𝙤𝙥𝙬𝙨𝙩𝙪𝙧𝙚 𝙞𝙨 𝙞𝙣𝙩𝙧𝙤𝙙𝙪𝙘𝙞𝙣𝙜 𝙖𝙣 𝙣𝙚𝙬 𝙬𝙖𝙮 𝙩𝙤 𝙝𝙖𝙫𝙚 𝙠𝙤𝙧𝙚𝙖𝙣 𝙗𝙖𝙧𝙗𝙚𝙘𝙪𝙚 - 𝙨𝙢𝙤𝙠𝙚𝙡𝙚𝙨𝙨 𝙗𝙖𝙧𝙗𝙚𝙘𝙪𝙚 𝙜𝙧𝙞𝙡𝙡. 𝙡𝙤𝙤𝙠 𝙖𝙩 𝙩𝙝𝙚𝙨𝙚 𝙡𝙤𝙫𝙚𝙡𝙮 𝙢𝙚𝙖𝙩𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙨𝙚𝙖𝙛𝙤𝙤𝙙𝙨😋.千祈唔好以为呢个系光波炉广告,其实呢间餐厅首创以光波炉代替传统韩式烧烤炉,食落冇咁大油烟仲健康啲添,而且佢地系韩牛代理商直接和牧场成只牛买返黎再切割,120分钟任食set包左自助冷盘吧、海鲜烧烤拼盘、6式刺身、韩牛寿司、酱油虾、各种牛猪鸡,唔够饱仲有韩式炒粉丝、年糕、泡菜锅、海鲜煎饼、炸物等等,整体黎讲肉类系唔错既,不过用光波炉烧硬系觉得差咁啲,烧到啲肉好梅咁,感觉有啲嘥🤣
  • 世子牛盛