2018-02-03 387 浏览
帮朋友庆祝生日,我第一时间谂到呢度,食物份量又多,座位宽敞,呢排用app订位仲有折添!每次黎必食生蚝,虽然唔算大只,但好鲜,食到浓浓嘅海水味😋之前未试过叫青口,今次试下个古法砂锅蓝青口,个汁好惹味!系香茅忌廉汁,仲有两块烘过卜卜脆嘅法包蘸汁来食,我嫌d包唔够,俾多两三块我地应该会清哂d酱汁😂青口细细只,肉嫩,好味!强力推荐!蜜糖芥末咸猪手配酸菜又系每次黎到必食嘅,皮脆肉滑,蘸埋个甜甜地嘅蜜糖芥末酱,好夹!次次食都好满意!烤鸡香草意大利饭。又系未试过,又系另一惊喜,第一眼见到以为d鸡肉会好「鞋」,平时我只系食鸡脾肉,试左一啖,点解会咁嫩!?一d都唔「鞋」,好香好入味,但饭亦好creamy 。卡邦尼意粉,用上扁意粉,芝士味好香👍🏻另外一提,侍应真系好nice,又好勤斟水,值得一赞👍🏻

每次黎必食生蚝,虽然唔算大只,但好鲜,食到浓浓嘅海水味😋

卡邦尼意粉,用上扁意粉,芝士味好香👍🏻

另外一提,侍应真系好nice,又好勤斟水,值得一赞👍🏻
  • 古法砂锅蓝青口
  • 蜜糖芥末咸猪手