K11原来开左间以crepe🫔为主题既cafe check返先知原来系加拿大过江龙😳 咸食/甜食既crepe都有供应 亦都有沙律或者三文治🥪 就连法式甜点都有🙆🏼‍♀️.▫️crepe Francaise $109咸食甜食各嗌左一个试下 竟然谂到用油封鸭做馅料😳 一切开就见到满满既料 食落咸香味好够 仲加咗啲葱花 食落味道更浓香😚 皮身厚度刚好 质地好软韧唔会dry 重点系足料得黎都唔会跌晒出嚟~.▫️crepe of the month Oct $98定期有限定款 适逢圣诞节所以有南瓜🎃crepe😛 好有创意 夹杂左啲walnut平衡返甜甜的南瓜 令到味道更香 外层再加埋朱古力酱 再配埋咖啡味既cream 味道好丰富唔会单调 真系好邪恶🤤 .▫️fresh soda - Creamsicle $46 估唔到咁igable😳 颜色渐变得好靓 橙味几重 配埋香草好清新既感觉😛 加埋soda好解渴~.▫️espresso tonic $48 竟然有tonic梗系要试下😍 柠檬嘅酸同tonic既甜 刚好平衡到espresso既苦 味道好清爽可口 几好饮 每次饮tonic都觉得佢真系有神秘嘅魅力🙈.总结

▫️crepe Francaise $109

▫️crepe of the month Oct $98

▫️fresh soda - Creamsicle $46
fresh soda - Creamsicle

▫️espresso tonic $48
espresso tonic

总结,装修同普通cafe差唔多 几舒服可以chill下/做下野~ 虽然话系自助形式 但服务态度几好 每款crepe都好有特色 而且够足料 个皮身都整得好唔错😆 最令我惊喜系饮品 除左igable仲几好饮😚