2018-02-22 204 浏览
早几个月黎过食铁板都ok, 所以琴晚再去食下其他野。话说琴晚叫左个茄汁鸡扒焗意粉同一杯热柠蜜,我原本以为要等十五至二十分钟,点知柠蜜黎左无耐焗意粉就到,我满心欢喜因为咁快有得食同个意粉仲渣渣声,证明个意粉系新鲜焗起架啦,好开心,我叉落个意粉到转两转,拉起之后吹吹,放落口,正呀热辣辣,但有阵怪怪的味道,个质地又咁软咁林,好啦我再捞捞佢,等有多啲茄汁啦,点知都系咁。我再认真望下个意粉,就火火地,佢用咩意粉呀?佢用铁板一般会问你跟饭跟意粉定薯菜个啲意粉呀!我真心嬲,我比77蚊同个扒餐差不多既价钱,你竟然用一早整好捞左怪味茄汁既意粉黎做我个意粉底。失望,真心失望,我放底无食就叫埋单,个侍应仲用个奇怪我食咁少就停既声音”噢”一声。感觉我今晚用左$77蚊饮左杯热柠蜜。
早几个月黎过食铁板都ok, 所以琴晚再去食下其他野。

茄汁鸡扒意粉