2024-10-19 328 浏览
周围冇咩嘢拣,所以睇到好似好多like就入去。我要讲明,我系晚上7:15入铺头,入面得一台人食嘢。我地拣咗坐中间位,四眼男侍应指指我哋叫我哋坐卡位,我哋拒绝。讲真全间餐厅得一台客,用机关枪乱扫都唔会打中一个人,坐边咪坐边啰,你又唔驶手指指叫我坐卡位嘅。坐低menu都冇,四眼男侍应匿埋一二角揿电话,我哋好大声叫先听到。点咗三样野四眼男侍应都冇出过半句声,点完转身走。嘢食来到都系摆低就走番去揿电话。叫佢俾三只碟我,佢又一副「你叫我做嘢呀?」嘅样。食完三碟嘢佢就光速行埋嚟唔出半句声就拎晒成台野走。我都系七点三入嚟啫,你间铺收八点半,入嚟就已经一副「点解会有客㗎?!」嘅气氛,咁亦解释紧香港餐饮业嘅情况点解系咁!野食味道都一般,唔值呢个价位。一次就够。
周围冇咩嘢拣,所以睇到好似好多like就入去。

野食味道都一般,唔值呢个价位。

一次就够。