2023-07-17 471 浏览
💨💨劣食!!⚡️⚡️话说朋友仔介绍西环有间沾面小店装修气氛唔错,最大卖点系设有+自家制面机,做出黎既拉面并非一般小店可媲美。可惜!晚上20:30入到店,见到只得1枱食客,异常清幽都唔紧要,因为大肚饿既关系,坐低用左10秒就锁定左晚饭目标:原味豚骨汤沾面(加底)🫣可能因为宁舍静既环境,本身谂住好好欣赏日式拉面小店既设计同放空一下。突然有几声「嘟嘟嘟嘟」刺激左我既思绪!!🥶🥶抬头一望:唔系挂!? 微波炉!?心谂,呢个moment得我一张单点解要用微波炉呢?望左20秒之后见到出炉既竟然系我沾面既汤底😱😱😱 我到底期待紧啲咩?「完」汤底。普通面底。(黑胡椒面)真心弹牙有蛋味,可惜冻上。糖沁蛋。好食豚肉。太老P.S. 碗沾面食唔够4分钟已经变左冷面。🧊🧊🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️由天堂跌落地狱既结论系:「完」。完全唔想再多介绍任何野。人头消费:$98味道:🐧价钱:🐧满足:🐧🐧🐧鹅大大:绝不回头 - 微波炉加热沾面。🙊🙊
💨💨劣食!!⚡️⚡️

「完」
汤底。普通
面底。(黑胡椒面)真心弹牙有蛋味,可惜冻上。
糖沁蛋。好食
豚肉。太老
P.S. 碗沾面食唔够4分钟已经变左冷面。🧊🧊

人头消费:$98

味道:🐧
价钱:🐧
满足:🐧🐧🐧

鹅大大:绝不回头 - 微波炉加热沾面。🙊🙊
2023-07-03