2018-02-03
如果各下都系喺九龙湾返工既朋友, 同时又揾紧九龙湾有咩地方食lunch系好食又抵食既朋友。恭喜你, 答案系可能哩世都揾唔到。究竟九龙湾工业区, 除咗金拱门, 仲有咩餐厅系人食架呢?对唔住, 我咁讲好似扼杀咗好多潜在既好餐厅。EMAX既所有餐厅「系所有餐厅!」试过哂, 全部都垃圾以上、食物以下。今日要讲既就系佢!Weekday+Lunch+同事, 食个饭姐, 洗唔洗咁hi贵呢?$50蚊系$50蚊!- 紫菜1片切条上- 蛋半只切条上- 干爆白饭1碗唔知有无- 肠仔半条1开4- 生菜1片碎上- 超市泡菜𠮶少少犀利!坚想赞吓。佢可以将所有材料放埋一齐, 但系所有味道可以保持到佢既独立性, 连白饭都保持到只有白饭既无味。你估人人都煮得出咩!哩盒饭, $15蚊都俾多咗, 除非佢连埋饭盒同啲枱凳俾你拎走。如果唔系请问你凭乜野值$50蚊呢?要食客帮你交租呀!?
- 紫菜1片切条上
- 蛋半只切条上