2025-01-02 375 浏览
因为当日系12月30号,所以提前订位订咗8:00两位,间餐厅只有两台客当日系有买一送一嘅优惠 买一个main dish 送一个我哋拣咗坐室外,可能侍应冇留意我哋有落单需要我哋行入餐厅叫佢帮我哋落单一位女侍应出黎帮我哋,态度好悔气我哋问个优惠详情,佢好大力喺我哋面前揭开个menu指:「呢3版咪买一送一啰」叫咗羊扒同埋青口所以优惠系应该叫羊扒送青口青口黎到都算系正常,只系半碟嘅薯条唔够脆同热但系个羊扒真系好离谱:佢就咁放低咗,都闻到伴碟啲瓜菜坏咗 好大浸酸馊味。同餐厅反映,佢哋帮我哋将啲换咗车厘茄都ok啦点知食落个羊系唔热之余仲要咬唔开所以我哋最后冇食到份羊,都唔叫其他嘢换,都唔要佢买一送一优惠我哋都嗌咗两杯嘢饮,分别系一杯Mojito同埋Lychee Martini杯Lychee Martini 正常系杯边围住一行盐或者系冇盐系杯边,但呢杯嘢嚟到啲盐系一挞挞我哋有尝试问过侍应,佢话:「唔好意思啊,因为今日个Bartender唔系专业。平时𠮶位冇返。」????????其实本来只系想揾间有酒饮嘅餐厅每人一支酒衬个扒倾下偈,冇谂过会有咁差嘅体验
因为当日系12月30号,所以提前订位
订咗8:00两位,间餐厅只有两台客
当日系有买一送一嘅优惠
买一个main dish 送一个

一位女侍应出黎帮我哋,态度好悔气

叫咗羊扒同埋青口
所以优惠系应该叫羊扒送青口
青口黎到都算系正常,只系半碟嘅薯条唔够脆同热
点知食落个羊系唔热之余仲要咬唔开

????????