你话元朗就唔应该得搞得出港式茶记咁简单,今次嗌咗几样嘢嚟食,每一样都有佢嘅噱头!个西洋菜忌廉汤,口感滑溜溜,简直系饮落去够晒慰藉;而个烧美国香草酱面包糠猪鞍架,卖相精致,肉厚香软食落超晒满足,面包糠脆卜卜地响喺口边,个配搭真系高招!唔止咁,饮品部分,佢哋个热朱古力仲拉得一手好花,热辣辣嘅香味即刻令人心窝都暖笠笠。最后,我仲留咗个肚位试吓佢哋嘅甜品——曲奇雪糕窝夫,窝夫嘅外皮焗得啱啱好,曲奇颗粒嘅滋味配上雪糕,简直系完美收场👌。整体嚟讲,呢间餐厅啲食物质素真系使到我叹为观止,每一啖食落去都好有惊喜,行开「食评家」咁耐,真系感到自己嘅味蕾都好满足。下次记得带埋屋企人嚟试啊,推荐给晒大家!🍽️👨‍👩‍👧‍👦🎉