餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

餐厅: 銀龍粉麵茶餐廳
资讯:

2009-11-03 44 浏览
今晚(3-11-2009 Tue)放工后,得知爸爸上大陆唔返o黎,男友又忙o紧,于是自己一个食饭,都唔知去边o度食好,同男友讲电话话去KFC,咁我行去新都会广场啦,但行经呢个商场,原来有好多食肆,见到银龙睇睇先,哗!$45.00就有个美式杂扒铁板餐,就试吓啦.入到o黎,o岩o岩冇晒卡位,就坐o系对住电视o个张枱啦,我就叫个铁板餐蒜蓉汁要薯菜,忌廉汤同饮柚子蜜.好快,忌廉汤o黎到,不久,柚子蜜都到o黎.先饮吓汤,够忌廉味但咸o左同稀.牛油多士都到o黎,唔太㶶,牛油唔少.食落,多士仍微热,边脆,可以接受.又好快,热辣辣,已加o左汁o既杂扒铁板到o黎,好丰富有好多o野,有肠仔,烟肉,火腿,牛扒,鸡中翼同猪扒,薯菜有好多薯条,两粒车厘茄同粟米,真系多得很.可惜食落味道太咸,可能系蒜蓉汁o既问题,但全部都热辣辣,口感中规中矩,但粟米唔甜.而柚子蜜呢,加有一片柠檬,饮落,落得太多,好甜好浓,我加o左佢o地畀o既o个杯水去饮,都仍然好㶶.服务:好快手好醒目.总括o黎讲,食物系过咸,如果淡返啲会好好多.

服务:
好快手好醒目.

总括o黎讲,食物系过咸,如果淡返啲会好好多.
$45.00 (晚餐)