2023-03-14
泰式fusion 酒吧餐厅好有feel😚下层主要系比人饮野relax, 而上层就系餐厅为主。成个装修都好摩登,萤光之余仲非常之适合打卡😍⭐️生虾刺身 $168哇,超新鲜嘅生虾,肉质好滑嫩,口感甜甜的,是海鲜控必点⭐️ 牛油果大虾沙律 $128劲健康又好食嘅沙律!配料新鲜,加上牛油果的香浓口感,泰式沙律调味超刚好,酸甜辣味道很均衡,绝对系一试难忘!⭐️飞天炒面 $238飞天炒面造型简直一流!一想到才见到识飞嘅炒面,真系完全估佢唔到!火候刚好,面条有嚼劲,配料丰富,配上特制的炒酱,好正。分量超多,仲有无限咁多只虾,两个人一定系食唔晒。⭐️香蕉煎饼 $118呢个一定系必点甜品!外酥内软,煎的很均匀,加上香蕉的甜味和煎饼的酥脆口感完美结合,就算好肥都会好想再食再食!Signature Cocktail⭐️Base Brother $118⭐️Early Grey Martini $118如果你怕太甜同佢地讲声佢地好贴心咁帮我地少甜, sweet <3尖沙咀赫德道17号海信大厦地下及1楼
⭐️生虾刺身 $168
哇,超新鲜嘅生虾,肉质好滑嫩,口感甜甜的,是海鲜控必点
⭐️Base Brother $118
⭐️Early Grey Martini $118