2022-08-04
岩岩入到去 超大冷气 冻到颠在场都唔小人 念住实无死啦 应该唔错我地3个 叫左3份LunchD)猪颈肉金边粉 $70-个汤劲清,猪颈肉白烚 4片-个汤完全唔热 呢个系我食既,平时我都唔会点食净嘢,觉得要有衣食,但白烚实系搞唔掂呀!佢有跟个汁既,点左一下就唔想再点,你明啦,最后我食净半碗。仲有个小插曲就系 我念住问下佢会唔会有d辣椒青柠之类嘅嘢等我可以放落汤度 无咁清啦、佢居然覆我呢间系泰国餐厅所以冇,越南餐厅先有哦。大佬呀 你无咪无啰 关你咩餐厅咩事呀?咁大间餐厅会冇辣椒?咁你个辣肉碎蛋饭d辣椒系咩嚟? 或者你唔可以建议吓有冇其他选择?H)肉碎蛋饭-劲多油 又有窿、罗味-又系唔热 似煮定我同事都食都顶唔顺未黎呢碟野前,见到隔篱枱又系点左呢个系度倒d汁出黎都觉得奇怪,原来系倒紧油呀,J)黄咖喱猪-得2件猪肉-都系唔热唔热指系常温暖d 正常你啱啱煮好嘅嘢 点会系暖only?大佬呀,我食果个汤粉哦 起马要出烟啦!好后悔系无影到相 得返张单我所讲既野绝无虚假 唔信你去食下啦。第一次嬲到要写食平,利申绝对唔系要求高。我平时已经算系无物要求既人啦!
在场都唔小人 念住实无死啦 应该唔错
我地3个 叫左3份Lunch
D)猪颈肉金边粉 $70
-个汤劲清,猪颈肉白烚 4片
-个汤完全唔热
H)肉碎蛋饭
-劲多油 又有窿、罗味
-又系唔热 似煮定
我同事都食都顶唔顺
J)黄咖喱猪
-得2件猪肉
-都系唔热
唔热指系常温暖d
正常你啱啱煮好嘅嘢 点会系暖only?
大佬呀,我食果个汤粉哦 起马要出烟啦!
好后悔系无影到相 得返张单
我所讲既野绝无虚假 唔信你去食下啦。