2021-10-06 557 浏览
本人祗不过想食个简单嘅饭啫,哗啲态度差到冇人有,poker face, 清洁时间写到五点半都唔开,净系见啲人喺入面倾偈, 跟住我周围行吓,行咗一阵都系唔开 ,我入去问五点半系咪开咗啦, 啲人先放慌张张招呼, 先攞开个清洁牌 , 完全 冇人讲唔好意思,冇态度,跟住 我 坐低 落order,哗个女人肥嘅,.poker face,讲嘢 冇 态度,好似同佢乞丐食咁,转头落完单, 我听到佢劈餐牌嘅声音,太差喇,啲咁嘅服务态度好唔掂啰, 唔通我落order太少, 大佬呀五点半呀食咩呢你估真系食晚餐咩, 梗系 嗌个简单嘅嘢食啦,呢间嘢依家咁嘅服务态度真系好唔掂啰, 所以我决定走人去第二度 食。 本人之前有喺呢间餐厅食过几次晚餐都感觉唔错,不过唔知点解依家变成咁。 总结嚟讲呢就系我入去阻住佢哋倾计,真系唔好意思呀,阻住你哋倾计,你哋唔系做生意啰!!
2021-10-06