2024-01-03 20 浏览
非常之肚饿😔太忙成日都无咩时间食野咁,发誓唔可以对自己系咁,真系是是但但揾间食左佢算,去左间拉面舖😝乱打乱撞入去食,入面原来好鬼死靓,完全系日式既舖头,虽然系一间细细地既舖,但入面都好靓唔错,仲有一个大画面可以欣赏☺️味增猪扒拉面🙂味增猪扒拉面,咁嘅组合真系太正喇😋!啱啱煮好嘅拉面就咁浸喺味增汤底🍜,汤头鲜味十足又唔会太咸,啖啖都系满足感👌。猪扒炸到皮脆肉嫩,再配上汤底嘅鲜香,咬落去简直完美!😍仲有,啲配料都好讲究,有青菜、玉米、葱花,增添晒个拉面嘅层次感🌿。每一啖拉面同猪扒嘅组合都令人回味无穷🤤。食落唔单止暖笠笠嘅,仲会令人觉得精神百倍,真系食过就知🔥。味增猪扒拉面呢个选择,特别适合身处凉快天气或者系需要食啲暖笠笠食物𠮶阵🍲。每次食完之后,都总会觉得心满意足,下次经过一定仲会帮衬,真系食货们嘅福音呀💯!炸鸡翼🙂点都要叫多份小食,炸鸡翼好香,鸡翼味浓郁,特别鸡翼皮就更加香口,食到好干净,今餐非常满意😎😎
味增猪扒拉面🙂

炸鸡翼🙂