蛇膠參滋補專門店

天气咁冻🥶, 系时候要食蛇羹🐍进补, 上网揾下边度有好味嘅蛇羹, 发现新蒲岗有小店 "蛇胶参滋补专门店" 推出超值蛇羹、鲍鱼宴🎉🎉二人套餐 $368🥔花旗参炖海参(两客)一上枱, 浓浓嘅花旗参味扑鼻而嚟😚, 炖汤鲜味甘甜, 花旗参味充斥整个口腔😋, 海参有半个手掌大, 食完都觉得骨胶原多咗🤭🥰🥔秘制太史五蛇羹🐍(两客)用料十足😘, 最钟意落多啲蛋散碎一齐食😋, 蛇羹能够行气活血, 食完成个身都觉得暖笠笠🔥🔥🥔浓汁小米原只干鲍(一客)干鲍炆得软硬度适中, 配上小米浓汁有另一番味道🤤🥔鲍汁花菇扣水鱼裙边(一客)水鱼裙边都系第一次食, 口感滑嘟嘟, 有啲似食紧海参嘅感觉🤔, 上网一查, 原来系一种含丰富胶质, 滋阴补肾嘅食物👍👍🥔腊味糯米饭 / 各款煲仔饭(两客)我哋拣咗无激素鸡煲仔饭, 鸡肉非常嫩滑, 煲仔饭即叫即整, 每口饭都热辣辣, 充满鸡汁味道🤤🥔椰汁炖雪燕(两客)虽然系碎燕, 但作为甜品收尾, 令整个套餐非常满足🥰, 呢个套餐, 除咗补身, 仲令我啲皮肤变靓咗😁, 咁嘅价钱真系十分超值👏👏

二人套餐 $368

🥔花旗参炖海参(两客)

🥔秘制太史五蛇羹🐍(两客)

🥔浓汁小米原只干鲍(一客)
干鲍炆得软硬度适中, 配上小米浓汁有另一番味道🤤

🥔鲍汁花菇扣水鱼裙边(一客)

🥔腊味糯米饭 / 各款煲仔饭(两客)

🥔椰汁炖雪燕(两客)

• 无激素鸡煲仔饭
  • 浓汁小米原只干鲍