2020-10-04 405 浏览
十年无去过南丫岛 之前见foodie介绍呢间cafe嘅cake已经bookmark要去😂 趁假期去行山顺便去左啦😛小店都几细间 大概得6张枱 不过入面都dec得几靓 虽然无乜位打到卡😂 可能平日去会好d🙊. Tofu cheesecake . $60专登黎就系试招牌cheesecake🥰蛋糕好靓衬埋只碟好igable 乳白色嘅豆腐cheesecake 上面审左d玫瑰花碎劲有美感 食落好浓豆腐味又有淡淡清香玫瑰☺️ 饼底都好食 可惜厚左少少 . Hojicha basque cheesecake . $65超creamy嘅basque cheesecake!! 食落好滑唔会好漏 口感湿润 不过茶味其实无乜😂但点埋个超滑cream同焦糖酱 正. Strawberry smoothies . $42超推介!!! 好大杯好解渴超够冻 入口好细滑 一d都唔杰 仲要士多啤梨一d都唔药水😍😍相系我已经饮左几啖嘅样😂😂推介: 🌟🌟🌟🌟(最高5星)

. Tofu cheesecake . $60

但点埋个超滑cream同焦糖酱 正

. Strawberry smoothies . $42

推介: 🌟🌟🌟🌟(最高5星)
  • 豆腐芝士蛋糕