2021-05-26
旺角想食越南野,谂唔起边间而又见品越个样几靓几舒服,就决定试试装修新派,几特别,服务非常殷勤餐牌好多样野都好吸引,由汤河捞檬、主菜到汤都卖相好好,仲有happy hour啤酒特价配咸蛋黄小食河内生牛肉汤河粉,卖相好,而上枱都闻到个牛汤既味好吸引,食落个汤真系好浓牛味,配埋幼身河粉好好味好正,生牛肉正正常常,肉质都腍同好食既套餐配既法式牛油鸡翼,非常惊喜,外脆,唔系厚皮而系松脆,唔油腻,蒜香同牛油味都又浓又好味入面亦非常入味,肉质嫩滑,下次要叫返客爽爽香芒软壳蟹米纸卷,卖相都系好正米纸薄薄,软壳蟹同芒果份量平衡得好好,成个卷几鲜又refreshing口感好有层次,食住饮埋个青柠梳打,清一清再食,又重新享受下越味最后试埋鲜茄蟹肉汤(2人份),好大碗,仲要有个炉热住佢,唔讲得笑,系隆重嘅饮落份量好足仲真系有蟹肉既,但调味相对咸左啲,可能失一失手最后系睇埋个价,依个价位有依个食物都质素、环境同服务真系无得输仲有好多唔同既菜式可以试,真系要bookmark住#其实我一路望住佢个happyhour牌#系旺角坐底倾计另一选择
#其实我一路望住佢个happyhour牌
#系旺角坐底倾计另一选择