2024-11-13
朝ASA,日式居酒屋,位于太子,黑色外观入到去系型格风既星月主题装修👍🏻相当吸引既和风酒吧,餐牌算系非常多种类既串烧🍢饮杯Opening drink,户河内威士忌梅酒,卖相高雅,饮落估唔到咁清新,有梅味但唔会好甜🥃烧青椒仔,好香,最爱既日式串烧之⼀,好特别而调味几好食🥳月见鸡肉棒,外脆配蛋浆劲惹味,肉质都唔错,鸡颈肉,都系日式串烧必食之选🤞🏻有咬口而嫩滑,正😄烧白鳝,饱满口感充满肉汁,好鲜🤩香葱牛肉卷,烧得好有焦香,葱同牛肉当然好夹,好味😋配枝清酒,风之森🍃爱山807,纯米无滤过生原酒,盛酒既冷酒器都好靓✨风之森加爱山,都预好香甜,果香满满之余,仲有强烈清新微炭酸感😳非常新鲜既感觉,3个月内出产既酒,好有心💓配最正既花鱼⼀夜干,香脆,肉质嫩味道咸香👍🏻烧豆腐仲脆,惹味,爽😆整体🎌装修有气氛、食物有质素、酒品有心机💟相当唔错既居酒屋,魔鬼在细节,值得⼀饮再饮!🍻
户河内威士忌梅酒
青椒仔