BURGER’S FRIEND FOREVER,位于嘉峰汇,就系地铁站隔离,相当方便📍BFF最出名就系burger,睇返我之前既推介就知好多好多野都好正,食burger都仲可以生酮,今次再试新野✨✨PRAWN AVOCADO TOMATO SALAD 大虾牛油果番茄沙律🥗 摆盘靓到惊人,绝对系靓过张相,啲车厘茄都雕左花,先食虾,OMG,真系好正,好浓焦香,调味好好味又弹牙,好好食🍤沙律菜新鲜,牛油果无乱捞,整到他他咁,好香嫩好好味,一个沙律三个风味,每个都好正😵饮埋支Hoegaarden,劲chill❣️HOME MADE CRISPY FISH FINGERS 自家制炸手指鱼条🐟🖖🏻正正常常咁既卖相,一咬,又OMG,好多汁,超嫩滑,入面系好滑既鱼肉,非常好味🤤加埋沙律酱,超级正既小食,真系唔系好多地方做到依个质素嘅鱼手指,必食💘IMPOSSIBLE MCNUGGET 素麦乐鸡块🐓个人觉得素麦乐鸡块仲好食过麦乐鸡,口感更好😗抱住试新野既心态食沙律同小食,点知揾到宝😳鱼手指既性价比仲高得惊人😦真系要食🤩

牛油果

大虾