2023-12-28
这一天我们来到旺角 串爆 食特别嘅串烧😊 食物选项好多,目不暇给除咗串烧食物,仲有汤面、干面、小食等等店员把我们点的食物串烧好后,再放入大碗汤内浸泡,让各项食物吸收汤汁味道其中我哋比较喜爱嘅食物包括:😊单骨鸡翼好香,肉质好滑,食得又方便,味道香浓,有微微辛辣,咸香味出色😊黑胡椒肠黑胡椒味道好出,有少少辣,好惹味😊成都小香肠呢款香肠比较少见,都几得意,似超级迷你版嘅腊肠,味道香浓,有咬口😊豆卜、腐皮、百页结等等嘅豆类制成品吸收晒汤汁,好入味😊翠玉瓜、冬瓜、粟米、薯仔好吸到汤味,健康之选小食及面食等等方面我哋比较喜爱:😊棒棒鸡 及 青瓜棒棒鸡除咗有鸡肉、仲有青瓜丝、芝麻、混合一齐食好好味,口感丰富,味道香浓,鸡嘅肉质唔错。拍青瓜好清新,酸酸地咸咸地,仲有芝麻油香,系开胃小菜😊牛肉面牛肉入味,面质好顺口好好味😊老成都谁酱面酱汁浓郁,面质有弹性滑口,超乎意料几好味!我哋一人食咗一碗😊冰粉晶莹剔透好靓,好滑,另外系嘅糖水底都好清甜滋润饮品我哋点左清热气选择:夏枯草,竹蔗茅根呢餐非常满足,每一个串串嘅食物都系一口一啖,可以每样都试少少😊
食物选项好多,目不暇给
除咗串烧食物,仲有汤面、干面、小食等等
其中我哋比较喜爱嘅食物包括:
😊单骨鸡翼
😊黑胡椒肠
黑胡椒味道好出,有少少辣,好惹味
😊成都小香肠
😊豆卜、腐皮、百页结等等嘅豆类制成品
吸收晒汤汁,好入味
😊翠玉瓜、冬瓜、粟米、薯仔
好吸到汤味,健康之选
小食及面食等等方面我哋比较喜爱:
😊棒棒鸡 及 青瓜
😊牛肉面
牛肉入味,面质好顺口好好味
😊老成都谁酱面
酱汁浓郁,面质有弹性滑口,超乎意料几好味!我哋一人食咗一碗
😊冰粉晶莹剔透好靓,好滑,另外系嘅糖水底都好清甜滋润
饮品我哋点左清热气选择:夏枯草,竹蔗茅根