2019-06-05 723 浏览
食物质素一般偏低,非常油腻。有时早餐面会腥!最差系呢度服务态度,我去买野食,变佐选香港小姐,一位年近六十岁既女人身高好矮,染黑色头发,短发有点自然卷,叫我姐姐⋯⋯我心谂妳老定我老呀?竟然叫我呀姐,我先20岁女咋!20岁好老咩?本人皮肤洁白无瑕,完全无皱纹,点都轮唔到妳叫我呀姐啊?人地80岁阿婆就叫靓女,唔抵得人后生过妳?成肚气!会帮衬唯一原因系近,呢度d人唔识尊重人,系唔系都叫小姐咪唔会得罪人咯!佢地自己又唔系生得靓,仲有成面皱纹,点好意思叫我呀姐啊?啲野又唔系好食,屋村唔忧做系咁,我建议大家多d搭车出去食,或者自己煮。恃住自己系顺安唯一一家茶餐厅,同东城一样都系态度差。不过东城好食d咯,其实屋村d食物选择唔可以多d咩?非要呢d态度比客人受气!呢个炒饭就炒得唔干身,饭水分太多,无味,系落佐太多油,完全食唔出系Xo酱咯!希望领展可以开吉野家/谭仔/三哥 取代呢d霸道茶餐厅,毕竟人地公司有培训过员工,识礼貌对人,而唔系上黎就以貌取人,生得靓唔靓关佢地咩事?系咪生得丑样唔可以叫野食呀?况且我好靓女
食物质素一般偏低,非常油腻。有时早餐面会腥!
外卖自取