2022-01-01
呢间位于荃湾千色汇嘅牛摩,之前已经率先试过佢哋嘅午市火锅,平时佢哋嘅晚市都系人头涌涌,今晚难得嚟到唔使等位,黑夜时间九点后仲有优惠,一于就打个新年边炉!👏佢哋嘅餐牌九点前同九点后价钱,平日同假期系唔同嘅,今次我哋食嘅系公众假期九点后黑夜时段,嗌咗豚肉加鸡肉放题都只系$119一位🤩 九点前用餐时段系90分钟黑夜时段只可以食60分钟,但系对我哋食得快嘅人嚟讲都系都够嘅🤣汤底方面今次试咗寿喜烧同埋港式沙嗲汤底,食物种类都有好多冷冻配菜、寿司、甜品、蔬菜、丸类呢啲都系唔少得嘅~十分惊喜嘅系原先以为肉类系冇放题嘅,但原来鸡肉同猪肉都系可以任叫㗎😱😱呢个价位嚟讲真系非常抵呀!特别要赞嘅嘢食系佢哋嘅鸡肉,非常嫩滑!丸类方面我十分推荐夹心芝士豆腐,平时好少机会见到,豆腐中中间有芝士夹心,打边炉食呢个真系一流!蔬菜方面好多种类拣,特别推荐皇帝菜,鲜甜爽口,食肉之余食多啲菜balance一下😁 两个人的连加一都只系$262,店员服务仲要好好,下次有庆祝一定再嚟试👍