2022-06-22
食放题,想食得高质又食得抵,首选一定系「大喜屋」!今次已经系我第三次去「大喜屋」了,不过就转了饭脚!餐厅环境宽敞,枱与枱之问有足够距离,出去拎食物都唔怕撞到人!趁肚饿,抢先点的一定系刺身!无论系三文鱼、油甘鱼定系希灵鱼,全部厚切;甜虾亦好味到可以一口鲸吞10只!跟手追加的当然系寿司!海胆手卷好微型,一次过点三个都唔过份;今次第一次试鳗鱼玉子烧,估唔到系出奇地好味!热食方面,芝麻鸡翼不过不失,蒲烧鳗鱼大大条,食完真系开始觉得饱!海鲜方面,可以去自助区随便拣,主要得青口和海虾,所以我们只象征式吃几个就算!至于饮品区,基本的果汁汽水当然应有尽有;连非基本的啤酒和日本清酒都有,仲系免费唔使额外加钱呢!饭后水果全部切粒,食得方便!饭后甜品有些失望,竟然冇雪糕只得雪条!Anyway,放题一定要有甜品先算圆满呢!最后埋单每人唔使$300,真系饱到顶心口!
饭后水果全部切粒,食得方便!
最后埋单每人唔使$300,真系饱到顶心口!