2008-02-09 4 浏览
年初三晚市很少人呢两个人order了3样食物餐包~香草包&法包各2片:-够热-香草包好好味,而且湿湿地,合心意-法包则冇乜味,可以唔食Salad (rockets + cherry tomatoes + $25 smoked salmon):-极一般,劲多ROCKETS不过唔太新鲜-好姑寒,CHERRY TOMATOES只系比2粒一开四我地...-三文鱼只有3小片,唔抵-值得一赞这里的黑醋汁,十分正-6分Ravioli parma ham w/ yellow bell pepper sauce-份量少,只有6粒,不过都好,因为个馅唔掂-PARMA HAM切碎STUFF进RAVIOLI入面,口感奇怪,味道似午餐肉多D-上菜时都唔热既,失败-系个SAUCE同D伴碟既磨菰比较好-6分Pizza 2mm thin crust (parma ham + rockets + eggplant + morzarella cheese)-超好味,一定要试呢度D PIZZA!-好脆好薄,但又唔会淋BADBAD,真系好好食-劲多PARMA HAM,爽!-芝士份量刚好,2个人好快食晒成个PIZZA,亦唔会太
年初三
晚市很少人呢

两个人order了3样食物

餐包~香草包&法包各2片:
-够热
-香草包好好味,而且湿湿地,合心意
-法包则冇乜味,可以唔食

-极一般,劲多ROCKETS不过唔太新鲜
-三文鱼只有3小片,唔抵
-值得一赞这里的黑醋汁,十分正
-6分

-份量少,只有6粒,不过都好,因为个馅唔掂
-上菜时都唔热既,失败
-系个SAUCE同D伴碟既磨菰比较好
-6分

-超好味,一定要试呢度D PIZZA!
-好脆好薄,但又唔会淋BADBAD,真系好好食

-劲多PARMA HAM,爽!
-芝士份量刚好,2个人好快食晒成个PIZZA,亦唔会太HEAVY
-10分

厨房一定劲得闲
转个身便上菜
服务麻麻啦,可以进步
环境都宽敞,好想坐室外不过唔知点解唔得

呢间店只系可以推介PIZZA
其他都唔值呢个价钱