今次就去左九龙塘既呢间mad for garlic 食晚餐,本身我好中意食有蒜味既野,所以都5会太抗拒。一上到又一城三楼,原来间野系semi open 既格局,装修都几靓。 今日我地叫左三样菜(garlic cheese pizza, garlic apple crumble, 同埋 garlic bread) 本身每台客都会有蒜蓉包送,但因为我都叫左虾个个garlic bread, 所以就冇送啦。个garlic bread 就冇影相,食落好似龙虾肉,但其实系蒜头整,个口感好好,但我觉得太咸,食完要饮水中和下! Garlic cheese pizza 就喜出望外,个pizza底又薄又脆,好正,同埋芝士又有拉丝,呢个好抵食!2个人食完全够饱。 最后我地食左apple crumble, 个感觉同普通出面食既差5多,如果5留心d睇,真系估5到有蒜头! 成晚既感觉由装修去到食物都好满意, 服务又好,提提大家,学生有9折!

garlic apple crumble

pizza garlic