2023-05-11 65 浏览
今晚得我同爸爸撑枱脚,知佢钟意食生蚝,早几日就用佢地嘅App 落单比惊喜佢,今日就送咗上门啦,佢地生蚝种类、海鲜刺身嘅选择都几多,真系安座家中等食🤤打开App 就见到预设好嘅拼盘推介或者好似我咁按自己想食嘅去订购,我就拣咗以下款式:Tia Maraa Pearl,Spanish Arousa Oyster,Cocollos No.2,Masses No.1,Speciales de claire,价钱实惠🤑,仲有张温馨提示卡仔写住生蚝要由盘边柠檬顺时针开始食起,由淡味食到浓味,好贴心,我就最钟意Spanish Arousa Oyster,够晒大只,肉质仲好饱满,啖啖肉😚除咗生蚝仲嗌咗嚟至其他国家出品嘅刺身,如法国蓝虾、车尼蚬、北海道带子、活赤贝、法国珍珠螺,鲜味十足,最钟意食活赤贝,够大只又爽脆鲜甜,大家都食得好开心❤️个盘入面放咗灯饰仲可以玩埋亮灯仪式😳,真系几啱开party用,而且用嚟包住生蚝拼盘块布打开就可以当枱布用,够企理同方便👍

外卖自取