2021-11-26 501 浏览
已经已经帮衬呢间高质良心餐厅好多次,每次都保持一贯水准,系我最欣赏嘅餐厅之一,今次party选择咗呢间餐厅嘅到会服务,真心有惊喜同劲好味,嚟紧又到圣诞除夕,可以烦少样,一定再encor😋👍🏻帮衬呢间高质良心餐厅好多次,每次都保持一贯水准,系我最欣赏嘅餐厅之一,今次party选择咗呢间餐厅嘅到会服务,真心有惊喜同劲好味😍👍🏻我哋重点介绍👋🏻拣咗我至爱嘅🌟牛油鸡翼🌟😍皮脆肉嫩👍🏻,味道一流🌟炭烧猪颈肉🌟😋Juicy软淋👍🏻,炭香焦边🌟青咖喱鸡🌟😋足料嫩滑👍🏻,椰香味超正🌟椒盐鸡翼🌟😋嘢味香口👍🏻,食唔停口🌟泰式金边粉🌟😋超大份,炒得刚好味道一流🌟泰式凤爪🌟😋酸辣开胃👍🏻,小食必叫🌟大虾沙律🌟😋份量十足👍🏻,小朋友争住食🤣外卖到会好多时惊送到啲嘢食冻晒或者淋晒,但餐厅好用心将新鲜煮好嘅嘢食包装好,加埋保温袋再尽快送递派出,所以送到时够晒热同仲好脆口,所以相当难得,堂食服务员已惊好有礼貌同细心,估唔到外卖都照顾周到👍🏻真心俾个叻叻你哋,好味抵食,性价比照高,今时今日真系好少有,希望你哋继续加油💪🏻,我会继续支持嫁😂嚟紧又到圣诞除夕,可以烦少样,一定再encor😋👍🏻

我哋重点介绍👋🏻拣咗我至爱嘅
🌟牛油鸡翼🌟
😍皮脆肉嫩👍🏻,味道一流

🌟炭烧猪颈肉🌟
😋Juicy软淋👍🏻,炭香焦边

🌟青咖喱鸡🌟
😋足料嫩滑👍🏻,椰香味超正

🌟椒盐鸡翼🌟
😋嘢味香口👍🏻,食唔停口

🌟泰式金边粉🌟
😋超大份,炒得刚好味道一流

🌟泰式凤爪🌟
😋酸辣开胃👍🏻,小食必叫

🌟大虾沙律🌟
😋份量十足👍🏻,小朋友争住食🤣

嚟紧又到圣诞除夕,可以烦少样,一定再encor😋👍🏻
2021-11-21
35 分钟 (外卖送餐)
庆祝纪念
生日