2023-06-12
.😋今次想同大家介绍一间最近喺尖沙咀食咗嘅日式烧肉,👍🏻佢哋主打高质和牛烧肉,🥰味道超有惊喜,绝对系小编近来食过最高质嘅烧肉!💕.🐷 和牛上牛排肉定食 👅9.5/19 $240🐮呢个部位嘅和牛肉味非常浓郁,劲重油脂香味,❄️睇相已经见到靓靓嘅油花。💕牛肉肉质细嫩,有入口即溶嘅感觉,😋就咁加少少盐已经好正,唔需要其他嘅调味。.🐷 精选五色和牛定食 👅9/10 $380😋如果想试多几只唔同部位嘅和牛呢个都系一个好选择,✨包括有特选和牛三角牛排肉、特选和牛牛排肉、和牛肩眼、和牛上牛排肉同埋和牛牛排肉。🥳每一只我哋都好钟意食,有啲油脂比例会比较多,有啲相反肉纤维嘅感觉会比较重,🫶🏻但系全部都真系非常高质,🥳建议大家烧到五成熟口感同味道系最好,真系大推!.📍 和牛烧肉‧纯 (尖沙咀)尖沙咀东部加连威老道96号希尔顿大厦1楼3号舖.
🐷 和牛上牛排肉定食 👅9.5/19 $240
🐷 精选五色和牛定食 👅9/10 $380
📍 和牛烧肉‧纯 (尖沙咀)
尖沙咀东部加连威老道96号希尔顿大厦1楼3号舖