焼肉スマイル (燒肉smile)

YAKINIKU SMILE
2024-09-25 820 浏览
今日食台式烧肉真系好开心!装修用左全木系,望落系劲舒服。呢到系叫套餐或单点烧用,唔系任食,仲可以随时配上台式饮品、甜品同主食。叫完野食可以到沙律自助吧食住等,选择好多,食得特别开心,可以随意搭配,清新又健康。极上盛品真系唔错,好多款式肉类,包括左鱼、虾同牛肉。鱼肉鲜嫩一大粒骰子鱼肉,一路烧一路闻到好香味。大虾好新鲜,肉质弹牙。不过最最正都系啲牛肉,烧到7成熟就价,味道十足劲香肉味,食落亦好软身,最紧要系好干净食完都无肚痛肚屙。猪肉套餐配上韩式辣酱汁真系好好味,几个部位既猪都唔系好识分了,咬下去肉质鲜嫩,唔会好多肥油肥膏,食得好满足鸡膝软骨则是另一种享受,肉质软滑,咬下去弹牙又有嚼劲,完全唔会腻,非常适合当小食。主食有得拣葱油温泉蛋饭或雪蟹膏拌饭,两款都好适合配上烧肉食。蟹膏好香浓,份量超多。不过个人觉得太抢味,反而葱油蛋饭配烧肉仲出色!呢到烧肉真系好出色,无论系环境、舒服同野都系一流,一定会再黎!
今日食台式烧肉真系好开心!装修用左全木系,望落系劲舒服。

极上盛品真系唔错,好多款式肉类,包括左鱼、虾同牛肉。