2022-11-06
先讲餐厅嘅环境,其实佢前身系食韩国烧烤,不过佢哋搬咗地址,听闻开咗间食川菜嘅,就去试吓个lunch先啦!因为佢个位比较特别,当初行入去以为餐厅未开,餐厅装修有怀旧味道,睇一睇个餐牌,其实都唔算平。中午亦都没有特别嘅优惠。嗌咗啲前菜,面,小炒⋯⋯整体评价来讲都好一般般。虽然系川菜但系佢都比一般嘅多油。味道亦都唔算好正宗。佢有水煮同酸菜鱼⋯⋯平均一个要超过三百几蚊,都真系唔算平。好多出名食川菜嘅餐厅都系呢个价钱甚至乎更平。所以我冇叫🙆🏻♀️佢有打边炉,价钱同出面嘅都差唔多,食物质素我就冇试。希望佢系因为啱啱开业,所以质素仲系一般般。服务方面,因为我去嘅时候并唔系好多枱客,所以服务都算好好。服务员都会好细心咁推介有啲咩好食。我俾意见嘅时候佢哋都欣然接纳。