2024-01-09 135 浏览
预早book 定outdoor透明房同友人庆祝生日虽然话就话有minimum charge 不过2个人,饮3杯酒左右就已经meet 到其实已尖沙咀地段,有一个咁靓嘅私隐度极高嘅房,真系无乜得好挑剔,如果想约会下都系一个几唔错嘅选择。俾大家睇下个环境先,都几IGable我地叫左9个course 嘅menu*******优惠申报 (请注意⚠️)******折完都只系$888******************************服务都几好同细心,有留意住食客嘅速度,值得加分。当然唔系每个course 都好惊艳我觉得有3个course 系几好嘅,天妇罗,牛舌芯同海胆多士。明太子同个花好夹,个浆做得几好,够薄,同唔算好油。牛舌芯好脆,熟度拿捏得几好,同无花果衬得几好。另外个多士厚得黎都外脆内软,但唔会好大阵牛油味,无抢左鱼子同海胆嘅鲜味。不过个海胆如果可以再新鲜啲就再perfect d. 咁嘅份量都generous.其他course 就不过不失啦,俾大家望望Overall 人均连加一 $ 1200左右完全好ok!不过下次有新菜单先会再去。
预早book 定outdoor透明房同友人庆祝生日
虽然话就话有minimum charge
不过2个人,饮3杯酒左右就已经meet 到

我地叫左9个course 嘅menu

*******优惠申报 (请注意⚠️)******

[咁岩做紧优惠]折完都只系$888

服务都几好同细心,有留意住食客嘅速度,值得加分。

当然唔系每个course 都好惊艳

明太子同个花好夹,个浆做得几好,够薄,同唔算好油。

牛舌芯好脆,熟度拿捏得几好,同无花果衬得几好。

其他course 就不过不失啦,俾大家望望

Overall 人均连加一 $ 1200左右
完全好ok!

不过下次有新菜单先会再去。
2024-01-03
庆祝纪念