2021-11-05 56 浏览
呢间系九龙城新开既 omakase,无论系环境,食物同埋服务都有顶级既水准。胜Omakase系呢间餐听最顶级既套餐,包括前菜、6样刺身、蒸物、季节料理、寿司8件、汤、A5和牛同埋甜品,食匀全日既美食。😋甜品系来自日本既蜜瓜,好清甜。一开始先上刺身,佢地慢煮白纸加左少少柚皮同埋酱汁,酸酸地好开胃,鲜甜嘅帆立贝加埋少少咸既鱼子酱真系好夹!之后既烧太都鱼轻轻烧过,有鱼既鲜味之余仲好有油脂香。😚最令我深刻既系慢煮鲍鱼,师傅话系我地来之前已经煮左3个钟,好入味!呢一餐差唔多食左两个几钟,一路食野既时候可以一路望住师傅处理食材,上菜既时候,师傅又会仔细咁介绍食材,过程好互动,成餐饭都好enjoy啊!有多款新鲜既寿司啊!

甜品系来自日本既蜜瓜,好清甜。

有多款新鲜既寿司啊!