Channel 3,坐落系太子酒吧街,成条街都系酒吧/bar restaurant,卖点不同,Channel 3走西班牙路线,食物、音乐都系会比港式酒吧多一份特色,餐厅感觉强啲,有情调,想食嘢既都几啱餐牌当然有西班牙风食物,加啲西餐,Cocktail好似几出名下,坐吧枱望住调酒师制作真系无得输先上小食,居然系Nachos,好好味,仲有酸忌廉酱,高质小食即刻要饮野啦,天气真系太热,一坐低就想饮啤酒,睇下有咩On Tap,就算好似我咁爱IPA,夏天都系整返杯淡白麦啤,Edelweiss,好抵饮既价钱,清凉解渴Singapore Sling,Cherry味特饮咁啦,不过不差,卖相就好加分食野,和牛牛舌配莎莎酱,个配搭好好,莎莎酱令到成个小食好fresh加埋国旗好有feel,西班牙香煎蟹饼,煮法系煎炸,香脆外表,切开时入面已有海鲜味,外脆内软,几好味面头加左蛋黄酱同小丸子酱,唔会太油腻帕尔马火腿配哈蜜瓜,卖相唔错,风干火腿配哈蜜瓜就系西班必食风味亦系必然好味,哈密瓜都鲜,加埋酸甜既酱,如果想感受火腿同哈密瓜撞埋个味,唔加都得,自己话事香煎美国顶级肉眼扒,主菜,叫左五成,上枱好大块,份量十足外面

面头加左蛋黄酱同小丸子酱,唔会太油腻

Nachos

Edelweiss & Singapore  Sling

和牛牛舌配莎莎酱

西班牙香煎蟹饼

香煎美国顶级肉眼扒,主菜,叫左五成,上枱好大块,份量十足
外面油香好足,切开入面粉红色,火侯控制得非常好
肉汁锁住,肉质都好嫩,食到尾冻左都唔硬
配薯蓉有惊喜,超幼滑,好味
最后忍唔住叫多左杯Tequila Sunrise,卖相好靓,鲜橙味香浓,够refreshing

帕尔马火腿配哈蜜瓜

香煎美国顶级肉眼扒(五成)

煎肉眼扒(五成)

Tequila  Sunrise

成餐风味唔错,食物好味,睇住调酒师调酒系一个唔错既表演
食物好快上,而服务态度真系超好,要赞
食野倾计既话系好好既选择,气氛合适又舒服

#吧枱有吧枱既卖点
#要系一众吧中成功突出自己系唔容易
Nachos
Edelweiss & Singapore  Sling
帕尔马火腿配哈蜜瓜
香煎美国顶级肉眼扒(五成)
煎肉眼扒(五成)