2024-08-22
大滚友火锅,钟意食高质边炉既⼀定听过/食过😗荃湾分店,中式宫廷装修,座位阔落,主打手工火锅,汤底都好有特色,有玲珑浮凸花胶鸡汤锅、樱唇半开特色卜卜蚬锅、黑胡椒炒蚬鸡汤锅等,手工食材、小食、刺身…真系乜都有🤣天气热饮杯Hoegaarden生啤爽下先🍺樱唇半开特色卜卜蚬锅🍲卖相超超超惊人🫨(请睇片),个汤好有海鲜味,啲芽菜先系精粹,正到🩵用既蚬都几大,近乎完全无死蚬,好夸张,鲜甜👍🏻好好味既汤底,大滚友牛肉拼盘🐮出晒烟既摆盘,多款牛肉,牛颈脊同金钱展必食,好浓牛味😄牛黄喉爽鲜,牛舌花都好味,牛柳粒又另一个口感,多肉汁,高质!🤤玫瑰花龙虾饺🦞上枱又系靓到晕,用上烧卖皮,大大粒,龙虾肉弹牙,个皮加埋啲汤几好味😋伊比利亚橡果猪,嫩滑而好有肉味,猪肉中既超班🐽大滚友杂菜拼盘,份量多到⼀个点,真系都有,全部真心好新鲜,依个海鲜汤渌菜个味好夹,生菜莴苣木耳特别好食🤞🏻甜品系火焰焦糖豆腐花,依度既招牌🌟有啲酒味唔会太甜,几滑几特别🥳整体极高质既一餐,汤底质素最惊人🤩所有野都正而仲要店员服务好好,会介绍菜式,赞👍🏻令我愈来愈想做个滚友!滚多啲!🥸