2024-11-22 87 浏览
阿久根和牛拉面屋,位于旺角广华街,拉面小店,感觉几和风🎌吧枱位置都舒服,可以望住入面既师傅整拉面,我咁啱望就烧紧牛同剥紧糖心蛋🤤好正,主打几款配料豚肉、鸡肉、和牛,汤底好吸引🤞🏻黑蒜浓汤烧和牛肩胛拉面,忍唔住拣左黑蒜油汤,实在太香太吸引😆啲黑蒜油好多,个汤就好浓👍🏻饮⼀啖就返唔到转头🥹必试,即刻要试面,幼身有蛋味,几弹牙,非常挂汤,劲好味❤️‍🔥净系汤同面已经超班,配埋糖心蛋,真 · 爆汁💦加落蒜汤食无得输烧和牛肩胛,外面超浓牛油香,少少半熟口感好好,同蒜汤同大葱都系好朋友😘鸡软骨饺子,推介,长条形,外皮超级香脆👍🏻唔会太厚,馅料鸡软骨口感好特别,好味,配饺子汁都好正😋好高质既拉面店🍜亦非常啱香港人既重口味,又浓又香又正,拉面控召集喇喂😎

黑蒜浓汤烧和牛肩胛拉面
黑蒜浓汤拉面