2023-03-16
系中环想食麻辣火锅,一揾就揾到方叔叔重庆老火锅,位于The L Place,一开䢂门已经麻香扑鼻,装修非常精致同舒服,配暗暗地既灯光,打边炉都有得浪漫💕服务好亲切,有滋润糖水俾你暖胃,亦有推荐菜式同食法,赞👍🏻👍🏻双并鸳鸯锅,麻辣(普通辣)拼养生花胶鸡汤,#麻辣锅 超香麻,#花胶鸡汤 金汤样,花胶都唔少,重本,都几好味👍🏻麻辣就当然正,一定要配埋葱蒜同特制麻油,麻油解辣,愈食愈滋味😘最正既#嫩牛肉 黎喇,店舖推荐,厚啲既牛肉,渌完仍然好嫩滑,够腍但有口感,牛味浓得黎麻辣既香麻辣都会吸左系外层,必食💓鲜龙趸片都系另一个推介,食落肉质好弹好鲜,几好味又有鱼味,配花胶汤同麻辣汤会有两种唔同风味,相当唔错🤩美国牛板腱,牛脂会多啲,都好味,似肥牛既感觉,配麻辣同麻油都正👍🏻鲜腐竹就系必然麻辣火锅既蔬菜朋友,腐竹系1分钟就淋,好正好吸汤好好味😌时令鲜春荀,卖相好特别,几爽几得意既😆长城小白猪午餐肉,系有火腿肉系中间既午餐肉,好快腍好味🤗啤一啤之余仲开左枝Riesling,爽🔅超正既麻辣火锅,舒服、服务又好,仲有建议渌既时间,好味又爽,仲要唔贵😗无得输既方叔叔👨🏻
麻辣(普通辣)拼养生花胶鸡汤
养生花胶鸡汤