Amuse,Bar Restaurant,有两间分店系深水埗及佐敦,今晚食佐敦店,工业风装修几有feel😌大大梳化位好舒服,主打西式唔同国家既菜式,cocktail生啤个啲当然有,仲有推介港式风味既醉柠茶🍋梗系要试试,风味十分,饮落真系柠茶咁,酒味中和左部分甜味,钟意少甜就啱晒👍🏻德国咸猪手,因为叫左猪手,即送左两杯醉柠茶饮,依个优惠全日都有,正🤞🏻猪手起左肉,摆靓系盘度,份量好多😘皮超级脆,肉腍得黎有肉汁,配酱或者酸椰菜食都得😋焗肉酱芝士大蘑菇,个肉酱芝士好好味,大蘑菇爆汁,浓味得黎带鲜既小食😎炸啤酒鱼柳薯条,好大条鱼,卖相惊人,⼀咬就知真系啤酒炸浆,薄身酥脆既皮,炸得黎唔油腻既感觉🤤好味,鱼肉易啖啖肉,高质,薯条粗身,加左啲bbq味粉,几惹味,加杯1664生啤无得输🍺气氛好野食正🫶🏻依家逢星期日至四下午4点至晚上8点,Follow 社交平台指定食品半价😳咩玩法,性价比咁高点都要试下啦🥳

醉柠茶

炸啤酒鱼柳薯条